Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. március 3., péntek

Johanna Lindsey: Dacolva ​tomboló széllel / A szenvedély hatalma / Kalózszerelem

Dacolva ​tomboló széllel

Jessie ​Blair hazája a zord, vad szépségű Sziklás-hegység alja. Tizennyolc évesen a tulajdonos tekintélyével igazgatja néhai apja farmját, szót ért az indiánokkal, amit ez idő tájt, a Vadnyugat hőskorában kevesen mondhatnak el magukról. Élete azonban nem boldog, hiszen hiába gyönyörű, nincs tisztában saját értékeivel. Nem is csoda. Apja fiúnevet adott neki, és arra nevelte, hogy megvesse, gyűlölje szülőanyját, Rachelt, akit végakaratában végül megtett a lány gyámjául. Az önállóságra szoktatott, zabolátlan lány a délceg Chase Summersen tölti ki minden bosszúját, azon a férfin, akit Rachel tehetetlenségében hívott a farmra, hogy legyen, aki megvédi őket. No és felügyeljen a fékezhetetlen Jessie-re. 
A lány nem rejti véka alá kirendelt őrangyala iránti ellenszenvét, és az sem bánik kesztyűs kézzel védencével. Ám aminek meg kell történnie, az előbb-utóbb megtörténik. A két fiatal között egyszer csak felszikrázik az ellenállhatatlan érzéki szenvedély. Hiába küzdenek ellene, hiába acsarkodnak egymásra, annál vadabbul lángol bennük a szerelem. A kedves Olvasó azonban tudja, hogy minden jó, ha a vége jó, és Johanna Lindsey nem hagyja cserben hőseit. Kalandok és viszontagságok útvesztőjében ezúttal is eljuttatja őket a boldog végkifejletig.

A ​szenvedély hatalma



Alana ​Farmer különc gyámja, Leonard Farmer a napóleoni háborúk elől Angliába menekült a védencével, hogy Londonban kezdjen új életet. Alana gyermekkorában egy nemes lány gondtalan életét élte, és olyan nevelésben részesült, amit egy királynő is megirigyelhetne. Most elérte a nagykorúságot, és készen áll arra, hogy előkelő ifjú hölgyként belépjen a londoni társasági életbe. Ám a nagy napon értesül a származása megdöbbentő titkáról. Tényleg ő Lubínia elveszett hercegnője és egyetlen trónörököse, akit csecsemőkorában meg akartak gyilkolni, és ezért kellett titokban elhagynia Angliát? A gyámja rábeszéli, hogy térjenek vissza a hegyek között fekvő, elszigetelt európai királyságba, mert csak Alana felbukkanása veheti elejét egy véres lázadásnak. A fiatal lány egy idegen országban találja magát, ahol még mindig veszély fenyegeti.

A gyönyörű jövevény felbukkanása alaposan próbára teszi Christoph Becker állhatatosságát és kötelességtudatát. A palotaőrök kapitánya letartóztatja Alanát, mert alapos oka van azt feltételezni, hogy egy csalóval vagy egy kémmel áll szemben. Nem ő az első személy, aki az elveszett hercegnőnek adja ki magát, de valójában a lázadókkal meg a király trónfosztásán munkálkodó, sötét erőkkel áll kapcsolatban. A hatalom megszerzéséért küzdő összeesküvők értesülnek a trónörökös visszatéréséről, és Alana életét csak a fogva tartója tudja megóvni tőlük. De vajon hisz neki? A szenvedély le tudja győzni a gyanakvást és az intrikát?


Kalózszerelem 

A gyönyörű Bettina Verlaine hajóra száll, hogy egy karib-tengeri kis szigeten, apja akaratát beteljesítve férjhez menjen a gazdag ültetvényeshez, De Lampert grófhoz. A sors azonban más jövőt szánt neki… 
Tristan, a hatalmas termetű, jóképű, szőke kalózkapitány életét egyetlen érzelem irányítja, a bosszúvágy, míg meg nem pillantja Bettinát, aki iránt csillapíthatatlan szenvedélyre gyúl. A tüzes és megtörhetetlen Bettina úgy érzi, teste elárulja őt, akaratával azonban mindent elkövet, hogy szabaduljon elrablójától, de szökése minden alkalommal csak még nagyobb bajba sodorja. Számtalan megpróbáltatáson kell keresztülmennie, míg belátja, hogy nem harcolhat saját érzései és sorsa ellen, és a Karib-tenger egy egzotikus, csodálatos szigetén végül mégis megismeri a legnagyobb boldogságot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...