Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. június 8., csütörtök

Ha végre itt a nyár...

Képtalálat a következőre: „Read summer”

...avagy végre itt a nagy nyári olvasások ideje. Avagy a könyvmolyok kb 70-80%-a végre szabadon, stresszmentesen tud olvasni, annyit amennyit csak tud, s amennyivel le van maradva - bár abban kételkedünk, hogy bárki is betudná hozni a saját lemaradásait, ha könyvek elolvasásáról van szó. DE addig nincs baj, ha hosszú, vagyis inkább ha végtelennek tűnik az olvasási lista.
De most legalább valamelyest, valamennyivel azért sokaknak most több idejük akad s jut olvasni - gondoljuk vagyis legalább ezt kívánjuk mi mindenkinek. :)

Mindenkinek szép s kellemes nyarat kívánunk, mind megannyi jóval, csodás pillanattal, pihenéssel s mi több, temérdek jó(kedvenc) könyveket!

A LaDora Library nyáron, továbbra is újabb és újabb bejegyzésekkel szolgál majd. Mint könyvajánlók, mint saját véleményekkel, mint megjelenésekről szóló bejegyzésekkel, mint pedig angol nyelven olvasott könyvekkel - amelyekkel én mint: Dora_Sullivan jó ideje elvan maradva, de ezen a nyáron, igyekszem bepótolni a lemaradásaimat ezen bejegyzésekből is!!! -. Mint pedig, esetlegesen akár új típusú bejegyzésekkel - akár -...

Üdvözlettel a LaDora Library szerkesztői!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...