Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. június 21., szerda

Penny Vincenzi: Boldog ​idők

Egy ​átlagos, forró nyári napon Londontól nem messze egy teherautó sodródik le az útról, és borzalmas tömegbalesetet okoz. Rengeteg a sérült, a környéken eluralkodik a káosz, és a tragikus események néhány ember életét örökre megváltoztatják.
Vajon mi lesz fontosabb a sikeres orvosnak; hogy segítsen a sérülteken, vagy hogy elrejtse szeretőjét a kíváncsi tekintetek elől? Sikerül-e az idős asszonynak időben odaérnie a régen várt találkozóra hajdani kedvesével? Megakadályozhatják-e a történtek a fiatal férfit abban, hogy elvegye menyasszonyát? És ami a legfontosabb: előkerül-e a rejtélyes stoppos, az egyetlen szemtanú, aki tudja, mi történt az autópályán abban a végzetes pillanatban?
Penny Vincenzi a tőle megszokott sodró lendülettel és fordulatos cselekményszövéssel gondoskodik arról, hogy legújabb könyvét kezünkbe véve egyetlen percig se unatkozzunk.
„A Boldog idők valódi báját az adja, hogy emlékeztet minket arra: az életben minden okkal történik, és még a legszomorúbb helyzetek is tartogathatnak kellemes meglepetéseket.” (Las Vegas Review-Journal)
„Lenyűgöző és szívbemarkoló.” (The Daily Mirror)
„Izgalmas és üdítő olvasmány.” (Woman&Home)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...