Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. szeptember 13., szerda

Fern Michaels: Vegas Saga 1-4.

Sallie ​Coleman öröksége (1.)

A ​szegény sorsú fiatal lány, Sallie énekesnőként és örömlányként kápráztatja el a sivatagi kisváros, Las Vegas férfinépét. Egy napon az egyik ügyfele hatalmas vagyont hagy rá – részvényeket, aranyrögöket, földet. Sallie az örökségből felvirágoztatja a porfészket, nemsokára úgy emlegetik: Mrs. Nevada. Azonban a vagyon sok ellenséget szerez neki, és a szerelemtelen házasságból született két gyermek, Ash és Simon is örökösen rivalizál, amíg meg nem jelenik a gyönyörű Fanny Logan… Három generáción átívelő szenzációs családtörténet, középpontjában két nővel, akiket összeköt sorsuk és hasonlóságuk. Családjukért a legnagyobb áldozatot is meghozzák, mert csak egy törvényt ismernek: a vér törvényét. Szerelem, hatalom, siker, pénz, viszály – a Vegas Saga korunk nagy legendája. Fern Micheals a ma élő egyik legnépszerűbb történetmesélő. Több mint ötven regénye ostromolja a sikerlistákat, rajongói szerte a világon olvasókörökbe tömörülnek, egy-egy új könyvének megjelenése igazi szenzáció. A Vegas Saga trilógia az első magyarul megjelenő bestsellere. 60 millió eladott példány világszerte!

Fanny ​Thornton szerelmei (2.)

Három ​generáción átívelő szenzációs családtörténet, középpontjában két nővel, akiket összeköt sorsuk és hasonlóságuk. Családjukért a legnagyobb áldozatot is meghozzák, mert csak egy törvényt ismernek: a vér törvényét. Szerelem, hatalom, siker, pénz, viszály – a Vegas Saga korunk nagy legendája. Fanny Thornton férje, Ash halálosan beteg, így Fanny veszi át a Babilonnak, a család pompás Las Vegas-i kaszinójának irányítását. Ikerfiai közül Sage nem nagyravágyó, Birch boldogságkeresése azonban tragédiához vezet. Egyik lánya, Sunny, akit megcsalt a férje, olyan harcot vív, amilyet soha egyetlen asszonynak sem lenne szabad, a másik, Billie viszont önfeláldozóan irányítja a család gyermekruhagyárát, miközben szerelemre áhítozik. Fanny a gyökereit keresi, s eközben találkozik az ellenállhatatlanul rejtélyes üzletemberrel, Marcus Reeddel. Részben az ő hatására sikerül végül elszakadnia a Thornton-dinasztiától, s rálelnie a boldogságra. Fern Micheals a ma élő egyik legnépszerűbb történetmesélő. Több mint ötven regénye ostromolja a sikerlistákat, rajongói szerte a világon olvasókörökbe tömörülnek, egy-egy új könyvének megjelenése igazi szenzáció. A Vegas Saga trilógia az első magyarul megjelenő bestsellere.


Celia ​Connors házassága (3.)


"Szerelem, hatalom, siker, pénz, viszály – a Vegas Saga korunk nagy legendája. 
Fanny Thornton első férjének fattyú fiát állítja a sikeres családi kaszinó élére, de döntése nyomán gyermekei ellene fordulnak, a család kettészakad. A Thornton-dinasztia jövője veszélybe kerül, amikor színre lép a gyönyörű, számító, önző és végtelenül pénzéhes Celia, akinek esze ágában sincs beállni a Thornton-feleségek sorába, helyette a kaszinóban veri el a családi vagyont, és a rossz nyelvek szerint flörtöl is. 
Fern Michaels az egyik legnépszerűbb ma élő történetmesélő. Több mint ötven regénye ostromolja a sikerlistákat, rajongói szerte a világon olvasókörökbe tömörülnek, egy-egy új könyvének megjelenése igazi szenzáció. A Vegas Saga harmadik része minden eddiginél izgalmasabb befejezést ígér."

Nealy ​Coleman igazsága (4.)


Szerelem, hatalom, siker, pénz, viszály – a Vegas Saga legendája folytatódik. 
Nealy Coleman harminc évvel az után, hogy törvénytelen kislányával titokban megszökött apja „fogságából”, visszatér Josh halálos ágyához. Jó oka van rá. Egyrészt, meg akarja tudni, miért volt Josh olyan végtelenül gyűlölködő és kegyetlen vele. Másrészt, igényt tart az immár legendás vagyon egyharmadára. 
Nealy időközben kiművelt, sikeres, és kőkemény asszony lett a férfiak uralta lóversenyzés világában, de addig nem lehet boldog, amíg a nyomasztó családi titkokra fény nem derül, és bosszút nem áll azon a férfin, aki akarata ellenére teherbe ejtette. Ez a találkozás eldöntheti a dinasztia sorsát… 
Fern Michaels a ma élő egyik legnépszerűbb történetmesélő. Több mint ötven regénye ostromolja a sikerlistákat, rajongói szerte a világon olvasókörökbe tömörülnek, egy-egy új könyvének megjelenése igazi szenzáció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...