Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. november 22., szerda

Rachel Abbott: Idegen ​gyerek

Úgy ​mondják, sose bízz egy idegenben. Talán nekik van igazuk. 
Amikor Emma Joseph megismerkedett a férjével, Davidet bánat gyötörte. Első feleségét a saját elszabadult kocsija gázolta halálra, hatesztendős lánya pedig titokzatos módon eltűnt a baleset helyszínéről. 
Most, hat évvel később, Emma úgy véli, végre maguk mögött tudhatják a fájdalmas időket. Új életet építettek fel Daviddel, és van egy csodaszép kisfiúk, Ollie. 
Aztán feltűnik egy idegen, és fölforgatja az életüket. 
Emma elveszíti a biztonságérzékét. Vajon csakugyan tudja, mi történt oly sok évvel azelőtt? És miért aggódik önmagáért meg a csecsemő fiáért? 
Elkeseredésében régi barátjához, Tom Douglas nyomozó főfelügyelőhöz fordul segítségért, ám ezzel a lépéssel valamennyiük életét veszélybe sodorja. Hamarosan olyan hazugságok hálójára derítenek fényt, amely mindkettejüket velejéig sokkolja. 
Az Aludj jól világhírű szerzőjének legújabb bestsellere letehetetlen és elgondolkodtató remekmű, a pszichológiai thrillerek, és a krimik kedvelőinek a kedvence világszerte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...