Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. december 2., szombat

Elin Hilderbrand: A ​pártaláló

„Olyan, ​mint egy kellemes nyaralás, mely mikor véget ér, szomorúvá tesz minket.”
– Publishers Weekly
Dabney Kimball Beech mindig is értett hozzá, hogyan hozzon össze párokat. Különleges érzékkel van megáldva ahhoz, hogy megtalálja az igaz szerelmet mások számára. Egyesek titokzatosnak nevezik ezt a képességét, néhányuk viszont kotnyeleskedésnek – például a férje, a híres közgazdász, John Boxmiller Beech, vagy a lánya, Agnes, aki egyértelműen nem a megfelelő férfival jegyezte el magát. Az eredményei azonban magukért beszélnek: negyvenkét boldog párt hozott össze, akik mind együtt is maradtak. Dabney sosem tévedett a szerelemben. Kivéve egyetlen esetet: saját magát és Clendenin Hughest, a zöldszemű fiút, aki réges-rég ellopta a szívét, és magával vitte, amikor elhagyta Nantucketet, hogy újságíróként megvalósítsa az álmát. Most azonban, miután a férfi huszonhét évet töltött el a világ másik végén, visszatért a szigetre, Dabney pedig még sosem érezte magát ennyire borzalmasan és ilyen csodálatosan.
A PÁRTALÁLÓ szívszaggató történet a szerelem elvesztéséről és megtalálásáról, miközben az idő egyre fogy.
„NÉHA SAJNÁLJUK AZOKAT A DOLGOKAT, MELYEK VÉGET ÉRNEK. SOKSZOR AZOK MIATT BÁNKÓDUNK, MELYEKET NEM TETTÜNK MEG, MERT ÖRÖKKÉ KÍSÉRTENI FOGNAK BENNÜNKET, HOGY MI LETT VOLNA HA…”
– BOOKLIST

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...