Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. április 17., kedd

FONTOS!!!

Helló Mindenki!

Az alábbi sorokat lehet figyelmeztetésnek, felszólításnak, és akár kiakadásnak is venni! De most érkezett el nálam az a tűréshatár, amikor azt mondtam magamnak, hogy itt most már valamit tenni kell, mert ez így nem mehet tovább!
Számtalanszor megadtuk válaszként - minden olyan könyv leírásnál, ahol kértétek volna az éppen adott könyvet, vagy hogy éppenséggel hol tölthetnétek le -, hogy EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
Ez egyébként a blog jobb felső sarkában is megtalálható felhívásként az "Amit itt találhatsz!" kis ablak alatt FONTOS!!! címszónál szerepel.

Ezért kérnék/kérnénk MÉG EGYSZER "utoljára" mindenkit, hogy ne kérdezze meg, hogy tudná letölteni az éppen neki megtetsző könyvet, vagy hogy küldjük el neki az éppenséggel általa megadott email címére azt, mert nem fogjuk sem felrakni a könyve(ke)t az oldalra, sem pedig email-ben elküldeni!

Nem hiányzik nekünk, hogy írók és kiadók szálljanak ránk miattuk, s nem is kívánkozunk pereskedésekbe belekerülni.

Ha továbbra is ilyen jellegű üzenetek érkeznének egyes könyvek alá, azonnali hatállyal törlésre kerülnek a kérések... Plusz akár még maga az oldal is.

Megeshet, hogy kevesebbszer van bejegyzés az oldalon - aminek az az oka, hogy nekünk is megvan a saját magánéletünk. Család, munka, suli s egyebek... -, de igyekszünk, ahogy tudunk.
Én is igyekszem majd újra visszarázódni az oldalra, amint tudok... Viszont szeretném/szeretnénk, ha betartanátok a kérésünket, s el is fogadnátok a feltételeinket.

Megértéseteket előre is köszönjük, további szép napot kíván a LaDora Library szerkesztői!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...