Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2018. augusztus 2., csütörtök

Johanna Lindsey: A Malory család 1-12.

Egyetlen ​szerelem


Lord Edward és Lady Charlotte Malory gyönyörű unokahúga, Regina Ashton végzetes tévedés áldozatává válik: az elviselhetetlen természetű, de ellenállhatatlanul jóképű Nicholas Eden a szeretője helyett őt rabolja el. 

Miután beszennyezte Reggie nevét, a szenvedélyes természetű hölgy megfogadja, hogy minden áron hozzámegy feleségül. 

Reggie lélegzetelállító szépsége a lelke mélyéig felkavarja Nicholast, pedig ez eddig még egyetlen nőnek sem sikerült. 

Vajon a kettejük között fellángoló szenvedély képes lesz legyőzni minden akadályt, intrikát és félreértést? 

És igaz-e, hogy az Eden család férfitagjai életükben csak egyszer szeretnek? 

Az Egyetlen szerelem a Malory család történetének első regénye.




Szíved ​rejtekén


Roslynn Chadwick, a gyönyörű skót örökösnő kénytelen egy biztonságot jelentő házasságba menekülni, hogy megvédje magát a vagyonára áhítozó gátlástalan unkatestvérétől. Nincs sok ideje arra, hogy férjet találjon magának, és a sors különös fintora, hogy éppen Anthony Malory kelti fel a figyelmét. 

A férfi nemcsak megrögzött agglegény, de züllött szoknyapecér hírében is áll. Az ellenállhatatlan nőcsábász rabul ejti Roslynn képzeletét. 

Vajon sikerül a józan eszére hallgatnia vagy elsodorják az érzelmei? 

A tét nem kicsi, hiszen a vagyona, az élete és a szíve forog kockán. 


A Szíved rejtekén a Malory család történetének második regénye, az Egyetlen szerelem folytatása.





Tengernyi ​szerelem


Georgina Anderson egy nagy csalódás után alig várja, hogy maga mögött hagyja Angliát, és a gyűlölt angolokat. 

Minél előbb vissza akar térni Amerikába, ezért fiúruhába öltözve felkéredzkedik a Maiden Ane fedélzetére, hogy a kapitány inasaként dolgozva tegye meg a hosszú tengeri utat hazáig. 

James, a Malory család fekete báránya hamar átlát a szitán, és elbűvöli az ártatlan lány bátor és önálló személyisége. 

Malory kapitány, aki annak idején megfogadta, hogy soha nem nősül meg, most mégis megtalálja szíve választottját: a lány soha nem tapasztalt szenvedélyt kelt a lelkében.







Csodatévő ​szerelem


A Malory család legfiatalabb tagja, Amy Malory is felcseperedett, és gyönyörű lány lett belőle. Az első bálja után mindenki arra számít, hogy egy tisztességes fiatalember megkéri a kezét. Ám a heves természetű és önfejű csitri a lehető legalkalmatlanabb férfit szemeli ki magának, a jóképű és szigorú felfogású hajóskapitányt, aki majdnem a bitófára juttatta a lány nagybátyját, James Maloryt. 

A mogorva Warren Andersont megdöbbenti Amy merész közeledése, annál is inkább, mert James Malory rakoncátlan természetű unokahúgáról van szó. 

A férfi szívét megkeményítette egy régi csalódás, és esze ágában sincs behódolni a csitri bájainak. Mégsem tud ellenállni a lány varázslatos egyéniségének. 

Amy kitartása és töretlen optimizmusa egy olyan szerelem felé sodorja, amely nemcsak a lelki békéjét veszélyezteti, hanem egy családi viszály további elmérgesedését is jelentheti. 

Vajon megtörténik a csoda? 

Warren megszabadul a múlt árnyaitól, és képes lesz még egyszer szeretni?






Mondd, ​hogy szeretsz (Pénzen nyert szerelem)


Kelsey Langton családját egyik csapás éri a másik után. Az ifjú hölgy nem tudná elviselni, hogy az imádott kishúga egy fillér nélkül az utcára kerüljön, ezért egy árverésen áruba bocsátja magát. 

Lord Derek Malory nyeri meg a licitet, és így Kelsey a szeretője lesz. 

Derek, a jóképű és ellenállhatatlan csirkefogó soha nem tapasztalt gyönyörökkel ismerteti meg ártatlan szeretőjét. 

Izgalmas kalandjaik során Kelsey mindvégig el akarja titkolni előkelő származását, hiszen nagy szégyent hozna a családjára, ha kiderülne, hogy mit tett. 

Vajon a kimondhatatlan szerelemnek végül sikerül legyőznie a társadalmi előítéleteket?




Ajándék


A ​Maloray család az ősi birtokon, Haverstonban gyűlik össze, hogy együtt ünnepelje a karácsonyt, de nem mindenki érzi magát emelkedett hangulatban. 

Sok a feszültség és a megoldhatatlannak tűnő probléma. 

Ekkor egy szépen becsomagolt ajándék bukkan fel a szalonban, amelyről senki nem tudja, hogy ki tette oda, és kinek szánták. 

A család fiatalabb tagjai egy idő után nem bírják tovább, és felbontják a rejtélyes csomagot, hogy megtudják, mi van benne. 

Egy régi időkben írt naplóra bukkannak, amely elmeséli nekik Christopher Malory és egy Anasztázia nevű cigánylány szenvedélyes szerelmének történetét. 

Egy ígéret miatt Anasztázia kénytelen olyan férfihoz feleségül menni, akitől irtózik. Az előre elrendezett házasságtól csak úgy menekülhet meg, ha egy nem cigány férfi lesz a férje. A jóképű angol lordot már az első találkozásuk alkalmával megbabonázza a lány különleges szépsége, de elfogadhatatlannak tartja, hogy ilyen alacsony származású nővel kössön házasságot. Ám a béke és az ajándékozás időszakában sok csoda történhet. A naplóból megtudjuk, hogy Christophernek sikerült-e legyőznie előítéleteit, és az úri társaság megvetésétől való félelmét.






Szívem ​ellopott kincsei 

Danny ​London egyik legsötétebb negyedében, fiúnak öltözve éli az árva utcagyerekek életét, és lopással keresi a kenyerét. Csak annyit tud, hogy családját megölték, de neki a csodával határos módon sikerült megmenekülnie. 
Jeremy Mallory nem mindennapi körülmények között találkozik Dannyvel. A lány egy ócska fogadóban megpróbálja kirabolni az ifjú lordot, és akkor még egyikük sem tudja, hogy ez a kaland milyen váratlan fordulatokat hoz mindkettejük életébe. 
Ki ez a titokzatos nő, akinek a múltja a feledés homályába vész? 
Miért akarják még most is eltenni láb alól, és kinek áll útjában? 
Jeremyről mindenki tudja, hogy soha nem akar megnősülni, és mindennél fontosabbnak tartja a szabadságot. 
Mi történik, ha egy olyan nővel találkozik, aki hozzá hasonlóan gondolkodik, és határozott elképzelései vannak a jövőjéről? 
Képes ellenállni a kísértésnek, amikor Danny a szeme előtt változik át rongyos csavargóból gyönyörű nővé?
Az izgalmas történet végigvezeti az olvasót a Malory család életének egy újabb fejezetén.

A ​vágy foglyai


Az ​ifjú Gabrielle Brooks az anyja halála után maga mögött hagyja Angliát, hogy felkutassa rég nem látott édesapját a Karib-tenger térségében.
Érthető a megdöbbenése, amikor kiderül, hogy Nathan Brooks nem egy kereskedelmi hajó kapitánya, hanem kalóz! 
Apa és lánya három csodálatos évet tölt el a mesés karibi szigeten. Egy idő után Nathan mégis úgy dönt, hogy a lánya térjen vissza Angliába, és az elegáns londoni körökben keressen férjet magának. Régi barátját, James Maloryt kéri meg, hogy vegye a pártfogásába, és a felesége, Georgina segítségével vezesse be Gabrielle-t az úri társaságba. 

Drew Anderson, a jóképű amerikai hajóskapitány éppen a húgánál, Georgina Malorynál tartózkodik Londonban, és kénytelen elvállalni a feladatot, hogy a hölgyeket bálokba, estélyekre és társasági összejövetelekre kísérje. 
A hírhedt szoknyavadászt soha nem érdekelték a férjre vadászó ifjú szüzek. Ám most a sok félreértés, és a kezdeti ellenségeskedés meglepő fordulatokhoz vezet. 
A szereplőkre nem várt kalandok és veszélyek leselkednek. Hajórablás, fogolyszabadítás, kincsvadászat – de a legnagyobb kihívást az az olthatatlan szenvedély jelenti, amely mindkettejüket rabságban tartja. 

Kalandos ​szerelem


A MALORY CSALÁD TÖRTÉNETE FOLYTATÓDIK! 

Katey Tyler egy unalmas connecticuti faluban nőtt fel. Apját fiatalon elvesztette, és anyja halála után úgy dönt, semmi sem köti már a szülőfalujához. Egy váratlan örökség lehetővé teszi, hogy megvalósítsa régi álmát, és világ körüli útra induljon. Először Angliába hajózik, hogy felkeresse az édesanyja rokonait, akikkel még soha nem találkozott. 

Útban Anglia felé Katey megismerkedik a hajó tulajdonosával, a jóképű Boyd Andersonnal. A fiatalember éppen azt fontolgatja, hogy Londonban telepszik le. 

Katey unalmas gyermekkora után élményekre és izgalmakra vágyik. Nem kell sokáig várnia a kalandokra, mert hamarosan belekeveredik egy gyermekrablásba, bűnözőnek nézik, letartóztatják, kalózok elől kell menekülnie, találkozik az anyja rokonaival és a Malory családdal. Megdöbbentő titkokat tud meg a származásáról, és megismeri a szerelem minden örömét és fájdalmát.

Az ​igazi

Richard ​Allen kilenc évvel ezelőtt megszökött Angliából, és azóta önkéntes száműzetésben él a Karib-tengeri szigeteken. Zsarnok apja a születése óta kegyetlenül uralkodott rajta, ráadásul már gyerekkorában kiválasztotta leendő feleségét, és egy olyan megtámadhatatlan házassági szerződést kötött a lányos szülőkkel, amely a két család egyesülési szándékát foglalta írásba. Richard még gyerek volt, amikor először találkozott menyasszonyával, és az ifjú jegyesek az első pillanattól kezdve kölcsönös ellenszenvet éreztek egymás iránt. Ezért Richard tizenhat évesen felszállt az első induló hajóra, és elmenekült az apja elől. 

A szokatlan környezetben hamar barátokra talál, és kalóznak, majd kincsvadásznak áll. Senkinek sem beszél a múltjáról, és franciának adja ki magát, nehogy az apja pribékjei rátaláljanak. Amikor egy fontos ügy miatt vissza kell mennie Angliába, gondosan ügyel arra, hogy megőrizze a titkát, de egy álarcos bálon az élete váratlan fordulatot vesz. 

Julia Miller szinte a születése óta egy lord menyasszonya, ezért polgári származása ellenére befogadja az előkelő londoni társaság. A helyzete azért is egyedi, mert az apja súlyos balesete után, a hatalmas vagyon egyetlen örököseként, ő vezeti a család üzleti birodalmát. Az élete azonban nem lehet teljes, mert gúzsba köti egy régi szerződés, amely szerint hozzá kell mennie Lord Allen fiához.
 Julia az első pillanattól kezdve gyűlöli az ifjú lordot, és egyáltalán nem bánja, hogy kilenc évvel korábban megszökött Angliából, és azóta senki sem látta. Az ügyvédei azzal biztatják, hogy ennyi év távollét után van remény a szabadulásra, mert holttá nyilváníthatja a vőlegényét. 

Julia úgy érzi, hogy hamarosan egy új élet nyílik meg előtte, és a barátnőihez hasonlóan végre ő is igazi vőlegény után nézhet. El is megy a szezonnyitó Malory-bálba, hátha ott találja meg az igazit… 


Viharos ​meggyőzés

James ​Malory Amerikába viszi a lányát, Jacqueline-t, és az unokahúgát, Judith-t, hogy teljesítse amerikai sógorainak, az Anderson fivéreknek tett ígéretét. A megállapodás szerint Jack Angliában nevelkedik, de Amerikában tölti az első báli szezonját.
Jacqueline és Judith nemcsak kuzinok, de elválaszthatatlan barátnők is, akik megfogadják, hogy nem lesznek szerelmesek, és nem fognak férjhez menni az első báli szezon alatt. Úgy gondolják, hogy a debütálás a szórakozás ideje, és ráérnek még férjet találni maguknak. Nagy örömmel készülődnek a hosszú tengeri útra, ami azonban a vártnál több kalandot hoz számukra.
Judith a legénység tagjai között megpillant valakit, akit korábban már látott a kuzinja kastélya mellett álló romos házban. Akkor azt hitte, hogy egy kísértettel találkozott, de most egy hús-vér férfi áll előtte. Az élet tele van váratlan fordulatokkal. Jacqueline sem ússza meg kalandok nélkül, mert felbukkannak James régi ellenségei, akik a lányán keresztül akarják csapdába csalni.
Nathan Tremayne munkára jelentkezik a Maiden George-ra, James Malory hajójára. Nem jószántából megy Amerikába, hanem egy küldetést teljesít, amivel visszaszerezheti a szabadságát. Csempészésért letartóztatták Angliában, és azzal a feltétellel engedték szabadlábra, hogy segít lefülelni egy hajókat zsákmányoló tolvaj bandát. A férfi kénytelen elvállalni a feladatot, mert két kis unokahúga bánná, ha megszökne. A szálak Amerikába vezetnek, ezért vállal munkát James Malory hajóján.
Nathan egyik felmenője gróf volt, ő mégis gyűlöli a nemeseket. Annál jobban haragszik magára, amiért nem tud ellenállni Judith Malory szépségének és vonzerejének. Az út során váratlan veszélyek leselkednek rájuk, de Nathan számára a legnagyobb veszélyt a saját érzelmei jelentik.
Nathan és Judith két külön világból származik. Elég erős a szerelmük, hogy legyőzzék az előítéleteket, és megtalálják a boldogságot?


Gyönyörű ​vihar

Johanna ​Lindsey ezúttal Jacqueline Malory viharos történetét meséli el nekünk. Jacket olthatatlan bosszúvágy hajtja, ezért újra összetűzésbe kerül a jóképű kalózzal, aki korábban elrabolta őt. Ám a második találkozásuk egészen másfajta vágyat lobbant fel benne.
James Malory és sógorai, az Anderson fivérek, most az egyszer egyetértenek valamiben: ideje bosszút állni a bűnözőn, aki elrabolta James és Georgina imádott lányát az első amerikai báljáról, és magával vitte a Karibi-térségbe. Jacknek ugyan sikerült épségben megszöknie, de a tettes akkor is példás büntetést érdemel. James sejti, ki áll az aljas terv mögött, és egy egész flottával indul útnak a Nyugat-Indiai szigetekre, hogy egy igazi Malory-féle megtorlást hajtson végre.
Jacket jobban érdekli a bosszú, mint az, hogy az első londoni szezon során férjet találjon magának, ezért nagyon haragszik az apjára, amiért otthon hagyta. Aztán egy titokzatos idegen az elrablójához vezeti őt meg a bátyját, Jeremyt. A Malory testvérek el akarják kapni a bűnözőt, de ők esnek a fogságába, és a kalóz hajóján „vendégeskedve” kénytelenek elhagyni Angliát. Jack mindent elkövet, hogy túljárjon a szemfüles fogvatartója eszén, akiről közben kiderül, hogy nem egy átlagos kalóz. Sőt talán nem is kalóz, hanem egy nemes, aki le akar számolni valakivel, még azokból az időkből, amikor Jack apját Hawke kapitányként ismerték. A lány hamar rájön, hogy igazából csak egy veszély fenyegeti: az egyre szenvedélyesebb vonzalom, amit egymás iránt éreznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...