Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 21., péntek

Josephine Angelini: Baljós csillagok 1-2-3.


Baljós csillagok


Vajon szembeszegülhetsz-e a sorsoddal?

Helen Hamilton tizenhat éven át próbálta eltitkolni, hogy más, mint a többiek, ami igencsak nehéz feladatnak bizonyult egy olyan apró és nyugodt szigeten, mint amilyen Nantucket. A helyzet azonban egyre vészjóslóbbá válik: Helen rémálmokat lát, és amikor felébred, az ágyneműje csupa piszok és por. Az iskolában hallucinációk gyötrik: minduntalan három nő jelenik meg előtte, akiknek szeméből könnyek helyett vér folyik.

Amikor Helen először találkozik Lucas Delosszal, még nem sejti, milyen szerepet szán kettejüknek a sors abban a tragédiában, amely a történelem során újra meg újra megismétlődik. Ahogy Helen fokozatosan földeríti ősei titkát, rá kell jönnie, hogy a mítoszok nem csupán legendák. És azzal is szembesülnie kell, hogy még a félistenek sem tudnak szembeszállni az erővel, amely hol egymás mellé sodorja a fiút és őt, hol elszakítja őket egymástól.


 

Álmatlanság



Feledhető-e az igaz szerelem? 

Helen Hamilton, az egyetlen Leszármazott, aki képes leszállni az Alvilágba, szinte megoldhatatlan feladat előtt áll.. Éjszaka Hádészban jár, hogy megpróbáljon véget vetni a bosszúhadjáratnak, amelyre családját átok kényszeríti, napközben pedig fáradtságával küszködik, amely lassan elhomályosítja józan ítélőképességét.

Szinte ereje végére ér, mikor egy titokzatos új Leszármazott siet a segítségére. De fogytán az idő – könyörtelen ellenség támad ellenük, és a Fúriák vérszomjas rikoltozása is egyre hangosabb.

Amint az antik görög sors összeütközik a halandó világgal, Helen élete káoszba süllyed. Pedig még vár rá a legnehezebb feladata: elfeledni Lucas Delost.


Istennő



Megváltoztathatod-e A VÉGZETET? 

A vérszomjas istenek háborúra vágynak – Helen érzékeli a pusztítás fenyegető közeledtét. Be kell börtönöznie ismét az isteneket, másképp felmérhetetlen káoszt szabadíthat a világra.

Helen ereje nőttön-nő – ám ugyanígy nő a távolság közte és halandó barátai között. Nem tudják, hogy félniük kell-e tőle vagy támogatniuk; a nagy család egysége megbomlik.

Még súlyosabb lesz a helyzet, amikor az Orákulum kinyilatkoztatja, hogy a Tirannus köztük rejtőzik…és minden ujj Orionra mutat. Helen még mindig nincs tisztában vele, hogy Oriont vagy Lucast szereti-e jobban. Végső döntést kell hoznia, mert a háború hullámai már szigetük partját nyaldossák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...