Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 21., péntek

Maggie O'Brian: Jéghercegnő


Shelley, a kis bakfislány, nemcsak célratörő és nagyszájú, de mint váratlanul kiderül, roppant ügyes műkorcsolyázó is. Furcsa mód a tehetségéről ő is csak akkor szerez tudomást, amikor megismerkedik apja szerelmével, egy Beverly nevű ifjú hölggyel, aki-mit tesz isten-korcsolyaedző is. Továbbá Shelley fiatalon meghalt édesanyjának az egykori barátnője, ám erről a körülményről Beverly mélyen hallgat, mert ha nem is tudja, de érzi, hogy valamilyen súlyos titok lappang a háttérben, egy olyan rejtély, amely nemcsak a fiatalkori barátságot dúlta fel, de nagy veszélyt jelenthet a mind fontosabbá váló új szerelemre is.

A szépséges edzőnő balsejtelmei beigazolódnak, egy csaknem elfedett ember és annak régi becsvágya miatt már-már veszni látszik minden, a sportkarrier és a szerelem is, ám a bakfislány nem azért tizenéves és vagány, hogy hagyja szétesni az „öregek” életét. Összefog Beverlyvel, kézbe veszi a dolgok irányítását, és nemsokára egyszerre örülnek mindhárman a kistestvér születésének és a legújabb bajnoki címnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...