Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 27., vasárnap

Anita Weaver: A sors iróniája / Újra élni / Vakon szeretni


New Yorkban játszódik a történet, amelynek főszereplője Kyra, egy doktornő, aki meddősége miatt nem alakít ki tartós kapcsolatot senkivel. Van rá oka: már érte emiatt csalódás. Ám ez az állapot sem tarthat a végtelenségig és egyszer csak találkozik azzal a férfival, aki minden nő álma. Ő azonban továbbra is titkolja meddőségét, ám egy idő után ez a helyzet fenntarthatatlanná válik…


 

„Charlotte Whatman a gyönyörű, független nő, a múlt megpróbáltatásai elől vidékre menekül. Szinte alig érintkezik valakivel, nem enged senkit sem a közelébe. Elégedettnek hiszi magát életével mindaddig, amíg nem találkozik egy férfival, aki figyelmen kívül hagyja minden figyelmeztetését arra vonatkozóan, hogy messzire kerülje el a birtoka határát.  Viselkedését rendkívül bosszantónak, és arrogánsnak találja, mégis úgy érzi, van a férfiban valami vonzó, amitől megriad. Meg is van rá az oka, mivel a múlt nem csak a lelkén hagyott mély nyomokat, hanem a testén is, amelyeket féltve rejteget mindenki elől.

William Kenward a húgához érkezik látogatóba, mikor megpillantja a nőt, akivel szeretne közelebbi ismeretséget kötni. Több próbálkozása is kudarcba fullad, ami eléggé frusztráló a számára, mivel a nő világosan a tudtára adja, mennyire rossz véleménnyel van róla.

A vonzódás ellenére is kölcsönös ellenszenv alakul ki közöttük, amely úgy tűnik, egyre mélyül. A helyzetre a megoldást, maga a férfi húga adja meg, mikor akaratlanul is utat nyit számára Charlotte házába. Kiderül, hogy mindketten félreismerték a másikat, és innentől nincs visszaút, sorsuk összekapcsolódik.

A nő bizalommal fordul a férfi felé, de csak egy bizonyos határon belül. Legalábbis addig, amíg fény nem derül a titkára, hogy egyszer már férjnél volt. A férfi úgy érzi, félrevezették, ezért számon kéri, így jut a tudomására, hogy férje erőszakos ember volt, aki egyszer annyira elvesztette a fejét, hogy majdnem megölte a feleségét, és ennek nyomát örökre a testén viseli. Világossá válik számára, viselkedése ezért volt olyan tartózkodódó, és elutasító mindenkivel szemben. Ettől kezdve legfőbb célja, hogy meghódítsa és megvédje a nőt, akibe beleszeretett. Mégis, egy félreértés miatt ő maga az, aki felidézi benne a fájdalmas múltat, szinte az őrületbe kergetve őt.

A kérdés az, hogy a múlt árnyai mennyire befolyásolják a további kapcsolatukat, vajon Charlotte képes-e túllépni a múlton, és megbocsátani a férfinak.”



Alan speciális mentősként dolgozik, amíg egy nap egy bányaszerencsétlenségnél elveszti a látását. Úgy érzi, kicsúszik lába alól a talaj. Már-már teljesen belesüllyed az önsajnálatba, amikor összeismerkedik egy fiatal tanárnővel, aki képes őt pocsék állapotából kirángatni.

A nőnek sem könnyű, hiszen ő meg egy autóbalesetben sérült meg. Kapcsolatuk hát nem mindennapi, de újabb fordulat történik: találnak egy donort, így a férfi visszanyeri látását.

Vajon kapcsolatuk az újabb fordulat ellenére megmarad olyannak, mint a kezdetekkor?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...