Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 27., vasárnap

Catherine Anderson: Kendrick-Coulter-Harrigan 1-11.

Megsebzett szív


Két különböző előéletű és különböző sorsú embert sodor egymás mellé az élet egy amerikai kisváros teherpályaudvarán. Mindketten menekülnek.

A lány néhány hetes kisbabájával a karján próbálja maga mögött hagyni egész addigi életét, hogy a jövőben tisztábban szabadabban élhessen majd a kisfiával.

A férfi egy családi tragédia emlékei elől menekül, folyamatosan italba fojtva bánatát, mert nem akar tudomást venni az őt körülvevő világról.

Itt és most azonban kénytelenek felfigyelni egymásra, és a tehervagonban, melyben a sorsuk elől menekülnek, valami visszavonhatatlanul elkezdődik.

Vajon lehet-e tragikus emlékek súlya alatt új életet kezdeni, szabad-e ismét bízni az emberekben és egymásban?


 

Fantomkeringő



Mit jelent egy fiatal lány számára, ha baleset következtében mozgássérültté válik és tolókocsiba kényszerül? Le kell-e mondania mindarról, ami korábban oly kedves volt számára: lovaglásról, táncról, udvarlókról, szerelemről? Élhet-e valaha is teljes életet anélkül, hogy úgy érezné, testi fogyatékossága leküzdhetetlen akadályt jelent az imádott férfi számára szerelmük beteljesüléséhez?

A regény hősnőjének, a bájos, mozgássérült fiatal lánynak, Bethanynak története a „normális életért” folytatott küzdelemről szól. Ebben talál segítőtársra és szövetségesre egy magas, jóképű, keménykötésű cowboy, Ryan személyében. A férfi minden erejével azért küzd, hogy Bethany számára lehetővé tegye a lehetetlent, hogy bebizonyítsa mindkettőjüknek: a szerelem mindent legyőz, még a testi fogyatékosságot is.

E rendhagyó romantikus regény két ember küzdelmének, szerelmének, bánatának és örömének könnyes-vidám története. 


Édes semmiségek


Molly tízévnyi boldogtalan házasság testi-lelki megaláztatásai után kétségbeesetten menekül el zsarnokoskodó, durva férje elől. Nem elsősorban önmagát félti, hanem egy megkorbácsolt, megkínzott versenylovat próbál megmenteni a férfi további kegyetlenkedéseitől.

Így kerül a lóval együtt Jake Coulter békés vidéki birtokára, ahol az eddigi megszokott csendet és nyugalmat megjelenésével egyből száműzi. Sok mindennel kell szembenéznie neki és Jake-nek is, aki nem is sejti, hogy Molly befogadásával milyen bonyodalmakon kell még keresztülmennie…

A nehézségek leküzdésében, az új környezetbe történő beilleszkedésben megértő és türelmes segítőtársra talál a birtok tulajdonosának személyében, akihez hamarosan gyöngéd szálak fűzik. Bár Molly korábbi keserű tapasztalatai miatt képtelen elhinni, hogy valaki őt szépnek találhatja és őszintén szeretheti, Jake óriási türelemmel és végtelen kitartással próbálja meggyőzni őt a szerelméről.

Vajon a sokat szenvedett Molly végre megtalálhatja-e az igaz szerelmet?


 

Az ég kékje



Hank Coulter, a jóképű cowboy könnyelmű életet él: hétvégenként beleveti magát az éjszakába, járja a bárokat, élvezi az életet és egyéjszakás kalandokat hajszol. Egyik este éppen kedvenc bárjában üti el az időt, amikor megpillant egy csodálatos, angyali arcú lányt, Carlyt.

A fiatal lány vakon született, és egy sikeres szemműtétnek köszönhetően két hete látó: még csak most ismerkedik a világgal.

Hank a szokásos módján udvarol a korántsem hétköznapi lánynak, ám a túlzott alkoholfogyasztás miatt ennek az éjszakának visszavonhatatlan következményei lesznek.

Miképpen tud a két fiatal megbirkózni a nehézségekkel, hogyan tudnak felnőni a rájuk váró feladatokhoz? Vajon az első találkozásuk alkalmával támadt kölcsönös vonzalom átfordul-e szerelembe? 


Csillogó szemmel


Zeke Coulter, a megrögzött agglegény,békésen éli hétköznapjait nemrégiben vásárolt birtokán, mígnem egy váratlan eseménynek köszönhetően megismerkedik a szomszédjában lakó gyönyörű Natalie-val és annak kissé szertelen családjával.

Az asszony, akinek háza táján sok minden nincs rendben, egy nap azzal kénytelen szembesülni, hogy kamasz fia a szomszéd birtokán vandál pusztítást végzett.


 

A nap fénye



Catherine Anderson legújabb merész képzeletre valló, kalandos regénye az újrakezdésről szól. 

A főszereplő, Laura Townsend egy baleset utáni kómából magához térve teljesen magára marad. Barátai, szerelmei elhagyják, sőt családjára sem számíthat.

Vajon sikerül az újrakezdés? S ha sikerül is, meddig tarthat az idill?

Az aranyozott lapszélű, fordulatokban gazdag írás elsősorban a romantikus regények szerelmeseinek ajánlható. 


A nap érintése


Samantha Harrigan lázasan készül a helyi rodeóra. A lótenyésztéssel foglalkozó nő nehéz időszakot tudhat a háta mögött, és alig várja,hogy a gondjait elfeledve elmerülhesen a nyüzsgő forgatagban. Ám a tervezett szórakozás rémálomba fordul… Samantha egy ló bántalmazását próbálja megakadályozni, de végül a rendőrségi fogdában végzi. Vele együtt letartóztatják a jóképű, fiatal állatorvost is, Tucker Coltert, aki a segítségére sietett a rodeón.

A nő bizalma az utóbbi idők problémái miatt azomban megrendült a férfiakban, ezért nem fogadja kitörő lelkesedéssel az állatorvos iránta tanúsított figyelmét. Csakhogy Sam élete újabb váratlan fordulatot tartogat. Díjnyertes lovai sorra betegszenek meg, a nehéz helyzetben pedig Tucker siet a segítségére. Samanthát azomban egyre jobban nyugtalanítják a férfi iránti érzései .Bárcsak úgy tudna bízni benne,ahogyan Tucker hisz őbenne…


 

Hajnali fény



Loni MacEwent különleges jövőbelátó képességgel áldotta meg a sors. A csodaszép, fiatal nő Crystall Fallsba költözik, hogy új életet kezdjen. Itt találkozik álmai férfijával, de egy véletlen érintés a borzalmas jövőbe repíti.

Sorsdöntő fordulatokat hoz mindkettejük életében, amikor egy vadrezervátumban rekedt, balesetet szenvedett kisfiút kell megmenteniük. Azért, hogy a gyerek nyomára bukkanjanak, Loninak minden látnoki erejét latba kell vetnie.

Megkezdődik a veszélyekkel teli harc az idővel, a természettel, miközben a két merőben más háttérrel rendelkező ember elkezd egymásban bízni.  A kimerítő nappalok és hosszú éjszakák során kettejük között láthatatlan kötelék fonódik: a kezdeti feszültségek megértéssé, bizalommá, majd igaz szerelemmé alakulnak.


Catherine Andreson nagyszerű regénye tovább szövi a Harrigan család történetét. Jól ismert szereplők bukkannak fel ismét, akiknek történetén keresztül az írónő hűségről, hitről, helytállásról és odaadásról vall. 


Csillogás


Rainie Hall elhatározza, hogy maga mögött hagyja egész addigi életét, keserves házasságát, brutális férjét, és új személyazonossággal letelepedik Crystall Fallsban.

Könyvelői állást talál Parker Harrigannél, akinek már az első pillanatban megtetszik az asszony. Kapcsolatuk óvatosan, fokozatosan teljesedik ki, hiszen Rainie szörnyű titkának emlékei újra és újra kettejük közé állnak.

Parker megpróbálja rávenni, hogy forduljon a rendőrséghez, ám a nő hajthatatlan: biztos benne, ha felfedi személyazonosságát, a férje a nyomára bukkan, feldúlja alakuló boldogságát, és végez vele.

A gyengéden szerető Parker és az egész Harrigan család felajánlja segítségét, hogy Rainie végleg lezárhassa a múltat. De elég lehet mindez az alattomos férj ellen? Rainie átadhatja magát a valódi boldogságnak?

Catherine Anderson regénye izgalmas cselekményvezetéssel a már jól ismert alakok szőtte családtörténet újabb szálát mutatja be, könyve a remény erejéről, a türelmes odaadásról, az újrakezdés adta boldogságról szól.


 

Út a boldogsághoz



A jóképű, fiatal nőcsábász és tehetséges lóidomár Zach Harrigan eddig élete az ital és a nők körül forgott, ám egyre inkább úgy érzi, valami hiányzik az életéből. Egy hirtelen ötlettől vezérelve mini vakvezető lovak idomításával kezd foglalkozni, hogy végre valami hasznosat tegyen. Nem számít rá, hogy új elfoglaltságának köszönhetően találkozik a gyönyörű és melegszívű Mandy Pajeckkel.

Mandy egy szörnyű gyerekkorral a háta mögött próbál gondot viselni világtalan öccsére, Luke-ra. A lány, aki önmagát érzi felelősnek testvére megvakulásáért, mindent megtenne, hogy a fiú végre a saját életét élhesse. Amikor találkozik Zachkel és vakvezető lovával, úgy tűnik, álma végre valóra válhat.

Mandyt elbűvöli a férfi türelme és együttérzése, mégsem képes teljesen megbízni benne. És amikor fény derül arra, miért is hagyta el a testvéreket az anyjuk még gyerekkorukban, az igazság olyan szörnyű, hogy talán még Zach kitartó szerelme sem képes megnyerni Mandy szívét.



Csodálatos utazás


Az agglegény Quincy Harriganhez egy nap bekopog egy gyönyörű, vörös hajú nő, aki azt állítja, meg tudja menteni a férfi haldokló sógornőjét. Cserébe csak annyit kér, hogy Quincy vegye feleségül…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...