Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 14., szerda

Jill Mansell: Titkok közt / Nem zörög a haraszt


Mi van, ha másodszorra is esélyt kap első benyomást tenni? 
Jill Mansell

Lara Carson okos, talpraesett és vagány nő. Tizennyolc évvel ezelőtt hirtelen elhagyta szülővárosát, és azóta sem hallott senki felőle. Most váratlanul visszatér, de nem egyedül érkezik: vele jön Gigi, a lánya, akit titokban szült meg hajdani gimnáziumi szerelmétől, Flynn Erskine-től. Pedig őszintén szerette Flynnt. Sőt talán még most is szereti

Flynn Erskine viszont a mai napig ott él, ahol született. Sikeres vállalkozó, és jóképűbb, mint valaha. Persze nem árválkodott üresen az ágya, amióta Lara elhagyta őt. Viszont fogalma sincs arról, hogy gyereke van. Amikor összetalálkozik a városba visszatérő Larával, fellángolnak benne a régi érzelmek, és udvarolni kezd a nőnek, hátha ezúttal sikeresebben alakul a kapcsolatuk.

Vajon mi történik, ha Flynn rájön Lara titkára? Mulatságos félreértések, kusza viszonyok és egy titkos örökség bőven van mit tisztázni tizennyolc év után.


 

Tilly Cole belevaló, szókimondó lány, és egyáltalán nem szokása halogatni a döntéseket. Amikor elhagyja őt a barátja, Tilly elutazik pár napra vigasztalódni Roxboroughba a legjobb barátnőjéhez. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve ott marad a kisvárosban. Hiszen a vidéki élet nyugalmas, egyszerű és őszinte. Tehát az ideális megoldás Tilly számára. Vagy mégsem?

Hamar kiderül, Roxborough nem egy átlagos kisváros. Jóval inkább a pletykák és a rivalizálás melegágya. Ennek pedig a legfőbb oka a szexis agglegény, Jack Lucas. A pasi totál ellenállhatatlan: okos, kedves, figyelmes és bezsongatóan jóképű. Nem csoda, ha a nők megvesznek érte.

Jack egy idő után szemet vet Tillyre. Ám vigyázat, mert a férfiról mindenki azt rebesgeti, megrögzött nőfaló, és amint ágyba vitte aktuális hódítását, máris továbblép.

Tillynek esze ágában sincs új trófeának lenni Jack gyűjteményében. De jól dönt-e, ha a pletykákra hallgat? Vagy pont ebben az esetben kihagyja élete nagy szerelmét?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...