Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 4., vasárnap

Syndie Maison: A sziget dobogó szíve


Dina Warner fiatal kora ellenére korán megtapasztalhatta, mi a veszteség és a fájdalom. Rendőrcsalád sarja – apja, bátyja, férje rendőrök voltak, és hivatásuk áldozatai lettek. Megérte életüket feláldozni úgy, hogy a bűn tovább terjed feltartóztathatatlanul?

Dina kilép a rendőrség soraiból és régi szenvedélyének hódol, a fotósok örömtelibb, nyugalmasabb életét akarja élni. Ám sógornője rejtélyesen gyors és megmagyarázhatatlan betegsége, unokaöccse brutális, váratlan halála, sokat sejtető levele felborzolja törékeny nyugalmát.

Titkos nyomozásba kezd, és hiába a csábító filmes munka egy édeni szigeten Kalifornia közelében, a sors vagy valaki más újrarendezi a dolgokat. Ismét az alvilág, a drogbárók és a kegyetlen, törvényen kívüli világ hálójába kerül. ki kicsoda, ki akar jót, ki rosszat, ki van az álca mögött? Dina újra érzi zsigereiben elődei igazságot követelő erejét; félelem és rettegés árán, de ösztöneitől hajtva kutat az elátkozott szigeten.

Ki az, ki mellészegődik: férfias sármjával játszani jól tudó csalárd ellenség vagy az igaz, mindent elsöprő szerelem? Dina pattanásig feszült igyekezettel szinte érzékeit veszti az édenkert foglyaként.

A mélybezuhogó, dübörgő vízesés adja meg rá a választ: élet vagy halál… halál vagy szerelem…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...