Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 12., csütörtök

Diana Dorth: Ha az álom véget ér… / Késő bánat / Mindent a szerelemért


Gwen és Mark Rosman csodálatos házasságban élnek immár tizenöt éve, és boldogan nevelik két gyermeküket. Szerelmük töretlen, s vállalnak egy harmadikat is.

Minden olyan tökéletesnek tűnik, míg meg nem történik a tragédia, ami egy csapásra véget vet a boldogságuknak. Szilveszter éjszaka egy kamionnak rohannak, s megkezdődik a harc az életben maradásért.

Mark súlyosan megsérül, és Gwennek minden erejére szüksége lesz ahhoz, hogy küzdjön a férjéért. Az asszony élete gyökeresen megváltozik, több éves kórházi kezelés következik, mialatt Gwennek otthon is helyt kell állnia, és egyedül nevelnie három gyermekét, melyek közül az egyik különös gondoskodást igényel…


 

Pamela Andrews sikeresen befutott író, két gyermek boldog édesanyja mindaddig a pillanatig, míg a lánya figyelmetlenségből életét nem veszti az otthonában.

Gillian Sylver egy védtelen, fiatal lány – akit gyermekkora óta terrorizál az apja. Amikor szexuálisan is zaklatni próbálja, Gillian végső kétségbeesésében előrántja a fiókból a konyhakést és leszúrja.

Ebben a könyveben e két nő megrendítő története fonódik össze. Mivel az ügyvédüknek nem sikerül megvédeni őket, sorsuk megpecsételődik. A körülmények ellenük játszanak. kétségbeesésükben elkövették életük legnagyobb baklövését. Ártatlanok. mégis bűnösök, mert – így vagy úgy – gyilkossá váltak. Mindkettőjüket elítélik, s a két reményt vesztett nő a börtönben találkozik egymással és a rácsok mögött igaz barátság szövődik…

Megalázzák őket, lecsúsznak a mocsokba. ahol a túlélésért küzdenek minden egyes nap, s a szabadság egyre távolabbi álomnak tűnik. Vajon létezik kiút? És ha igen, vissza tudnak-e illeszkedni a társadalomba? Van-e élet a börtön után?


 

Diana Dorth legújabb regénye Franciaországba kalauzolja az olvasót egy varázslatos kastélyba, ahol a Darc család irigylésre méltó életet él. Szőlőtermeléssel foglalkoznak, s kiváló borukkal egyre több országot hódítanak meg. Ezen a csodálatos helyen nevelekedik egy testvérpár, akak akarva-akaratlanul is rivalaizálnak egymással.

Gérard kicsapongó életet él, a parikon és a nőkön kívül semmi sem érdekli jobban addig a pillanatig, míg André gyönyörű feleséget nem talál magának. Ekkor Gérard szívén soha nem tapasztalt féltékenység lesz úrrá és mindent elkövet azért, hogy tönkretegye öccse házasságát.

Aztán történik egy tragédia, melybe André majdnem beleroppan, de találkozik egy csodálatos lánnyal, aki mellett újra megtalálja önmagát. Azonban meg kell küzdenie Isabelle-ért, hiszen a lány nem az ő körükből való. A fiatalok mindent megtesznek a szerelmükért, s amikor végre révbe érnek és azt hihetik, hogy boldogok lehetnek, közbeszól a történelem.

Kitör a II. világháború és Andrénak be kell vonulnia. Isabelle pedig egyedül marad a gyerekekkel védtelenül, amikor Franciaország elesik és a németek megszállják a birtokot…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...