Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. december 20., vasárnap

Jayne Ann Krentz: Holdfénypart 1-2-3.

Holdfénypart


Oregon állam vadregényes, zord tengerpartján fekszik egy bájos kisváros, Holdfénypart. Sok-sok évvel ezelőtt innen indult el szerencsét próbálni az üzleti világban két fiatalember. Barátok voltak, aztán egy nő miatt ellenségekké váltak.

Utálják egymást.

A gyerekeik is utálják egymást.

Hannah Harte-tól és Rafe Madisontól, a legifjabb nemzedéktől is elvárják, hogy utálják egymást. Egyikük sem szereti azonban, ha megmondják nekik, mit csináljanak, ráadásul összeköti őket egy különös tengerparti éjszaka emléke – útjaik mégis hosszú időre elválnak.

Egy meglepő örökség hozza őket vissza Holdfénypartra. Hannah időközben felépítette a maga sikeres esküvőszervező cégét, Rafe pedig… nos, ő sokféle területen kipróbálta magát. Távollétük alatt Holdfényparton nemigen változott semmi, megoldatlan maradt az a bűntény is, amelyhez bizonyos értelemben mindkettőjüknek köze volt, és amelynek szálait most közös erővel próbálják felgöngyölíteni. A nyomozásról bebizonyosodik, hogy korántsem veszélytelen vállalkozás, de kiderül még valami más is.

Egyáltalán nem utálják egymást. Sőt…


 

Hajnal Holdfényparton


Lillian Harte elhatározza, hogy bezárja igen sikeres házasságközvetítő cégét, mert minden idejét a festészetnek szeretné szentelni. Már csak utolsó ügyfelétől, Gabe Madisontól kell megszabadulnia.

Gabe a semmiből felépített egy nagy hírű befektetési céget, és most feleséget keres, aki anyagilag független, csinos és nem „művész-típus”.

Lillian öt randevút szervezett neki, de mivel mindegyik kudarcba fulladt, kész visszafizetni Gabe-nek a pénzét, Gabe azonban hallani sem akar róla. Olyannyira ragaszkodik hozzá, hogy Lillian teljesítse a szerződésükben vállaltakat, hogy még a bájos tengerparti kisvárosba, Holdfénypartra is utánamegy.

Ez nagy szerencsének bizonyul, Lilliannál ugyanis betörő jár, kapóra jön tehát egy bátor férfi jelenléte. Kettesben erednek az illető nyomába, és meg is oldják az ügyet, amely nem kevés meglepetést tartogat számukra…


 

Nyár Holdfényparton

Holdfénypartra megérkezett a nyár, és izzik a levegő a Harte-ok és a Madisonok között.

Octavia Brightwell, a titokzatos galériatulajdonos minden jel szerint nem átallna botrányos viszonyba bonyolódni a csélcsap Nick Harte-tal, mielőtt eladja az üzletét, és távozik a városból. Nick a maga részéről sosem zárkózik el egy futó kaland elől. De ez most nem ígérkezik egyszerűnek. Az egyik nagy akadály Mitchell Madison, aki bizonyos személyes okokból a szárnyai alá veszi Octaviát. Világosan tudtára adja Nicknek, hogy meg fogja fizetni az árát, ha elbolondítja a lányt. Aztán ott van Nick fia, Carson, akinek ugyancsak tervei vannak Octaviával, és a legkevésbé sem szeretné, ha az apja miatt fel kellene adnia a reményeit. Octavia azonban titkol valamit, titka azonban nincs biztonságban Holdfényparton – és a szíve sem…

Mint a modern románc koronázatlan királynőjének, Jayne Ann Krentznek mindegyik regénye, ez is bővelkedik romantikában, cselszövésben és váratlan fordulatokban. A Holdfénypart-trilógia lazán összefüggő kötetei az egymással hadban álló Harte és Madison család tagjainak történetét mesélik el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...