Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. december 20., vasárnap

Jayne Ann Krentz:Susogó Forrás 1-2.

Fény vagy árnyék


Zoe Luce sikeres lakberendezõ Arizonában, Susogó Forrásban. Specialitása a frissen elvált kuncsaftok házának berendezése, hogy megkönnyítse számukra a továbblépést. De amikor legújabb ügyfele házában megérzi, hogy a férfi valószínûleg nem elvált, hanem özvegy, magándetektívet fogad, hogy nyomozza ki az igazságot.

Sikerül is fényt deríteni a bűntényre, de Zoe kiengedte a szellemet a palackból: kénytelen egyre mélyebben felfedni a múltját a magándetektív, Ethan Truax elõtt. Márpedig Zoe múltja nem makulátlan. Kezdődik azzal, hogy nem ez a neve, hogy egy magán-elmegyógyintézetből szökött meg, és hatodik érzékével felfogja a falakból áradó érzelmeket – így tudta meg, hogy ideális ügyfele rejteget valamit.

Most azonban fel kell vennie a harcot múltja és rokonai ellen, és csak Ethanre számíthat. Fizetségképpen elvállalja Ethan házának, Éji Szellőnek a felújítását, de sok-sok évvel azelőtt ott is gyilkosság történt, amit szintén meg kell oldani, hogy Zoe egyáltalán be tudjon lépni a házba.

Zoe és Ethan verhetetlen csapatot alkotnak, és minden rejtélyt kibogoznak barátaik és rokonaik segítségével. Segít Arcadia, aki Zoéval együtt szökött az Udvarházból, Harry, a testőr, Ethan sógornője, Bonnie és két fia, meg Singleton Cobb, a pokol angyala külsejű antikvárius és számítógépzseni.


 

Igaz vagy hamis



Zoe Luce, miután férje, Ethan Truax segítségével kiderítette, hogy ki ölte meg első férjét, és milyen szerepet játszott a család abban, hogy őt elmegyógyintézetbe zárták, végre arra koncentrálhat, ami a legfontosabb az életében: férjére és munkájára.

De a múlt nem nyugszik. Legújabb feladata a Lakberendezők Álomotthona könyvtárának berendezése, ahol ijesztő pókhálókra bukkan. A baj az, hogy ezek a pókhálók csak asztrális szinten vannak jelen, de Zoe számára ugyanolyan valóságosak, mint amilyeneknek seprűvel-partvissal szokott nekiesni.

Ki hagyja maga után a pókhálókat? Ki leselkedik barátnőjére, Arcadiára, aki annak idején vele együtt szökött meg az Udvarház nevű privát diliházból? Milyen veszély fenyegeti Ethant, akinek a múltja szintén rejt sötét titkokat?

Jayne Ann Krentz a tőle megszokott, feszültségekkel teli, szórakoztató mesét kínálja ismét az olvasóknak. A Fény vagy árnyék hőseinek további sorsát kísérhetjük most figyelemmel Arizonában, Susogó Forrásban, ahová mindenki azért érkezik, hogy új életet kezdjen.
Jayne Ann Krentz negyven bestseller világhírű írója. Mai témákról szóló, romantikus és krimiszerűen izgalmas regényei – közöttük a nálunk is ismert Holtomiglan, holtodiglan, az Örökkön-örökké, a FényVarázs – sorra felkerülnek a legnépszerűbb könyvek listájára. Jayne Ann Krentz Seattle-ben él.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...