Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 15., szombat

Gena Showalter: A vámpírok ura (Árnyak Uralkodói 1.)



Nicolai, a vámpír, csapodárságáról volt híres, de a sors úgy hozza, hogy a "Sötét Csábító" szexrabszolgává válik Delfina királyságában--megfosztva értékes órájától és az emlékeitől. Csak a szabadság és bosszú utáni vágy marad számára--valamint az egyetlen nő, aki segíthet neki.
Álmában egy ledér vámpír szólítja Jane-t, sötét szexualitásának és varázslatos birodalmának csapdájába csalja őt. De egy ember számára nem minden tündérmese Delfinában. Jane volt a kulcsa Nicolai emlékeinek, de ha kihasználja őt elátkozza az egyetlen halandót, aki segíthet neki.

1 megjegyzés:


  1.   Vissza az elveszett szerető varázslatok * Szerelem kötelező varázslatok * Házassági varázslatok * Válás varázslatok * Állítsa meg a válási varázslatokat * Zárja ki a korábbi szerető varázslatokat * Törés varázslatokat * Meleg szerelmi varázslatok.
    * Gyors és hatékony eredmények * Garantált eredmények * Az összes varázslat 24 órán belül leadott * Bizalmas helyesírási szolgáltatásokat kínálok
    E-mail küldése: templeofanswer@hotmail.co.uk
    A mi alkalmazás +2348155425481

    VálaszTörlés

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...