Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 15., szombat

Jessica Bird (J. R. Ward): Egy felejthetetlen hölgy 1-2.


Egy felejthetetlen hölgy

 
Grace Hall, az előkelő társaság szépséges tagja, a vagyona miatt egy őrült célpontjává válik. A gyilkos Manhattan legbefolyásosabb nőit öldösi. Grace új testőre, John Smith, egy kompromisszumokat nem ismerő, kemény férfi, a legkevésbé sem szeretne beköltözni Grace-hez a tetőtéri luxuslakásba, de nem tud nemet mondani neki. Miközben közli a szabályokat új ügyfelével, dühös szikrák pattognak közöttük, és lángra lobban a vágy. Az éjszakák lassan egyre forróbbakká válnak, a gyilkos egyre nagyobb veszélyt jelent, így Grace-nek és Smithnek választania kell: a szabályokat követik, vagy a szívük parancsát.
 
 

 

Egy ellenállhatatlan agglegény

 
A restaurátor Callie Burke új megbízatása, hogy hozzon helyre egy műtárgyat, amely a könyörtelen, gazdag és szexi politikus, Jack Walker tulajdonában van. Amikor Callie-t rábeszélik, hogy a munka elvégzéséhez költözzön Jack hatalmas birtokára, az egyszerű üzleti ajánlat valami sokkal bonyolultabb és szenvedélyesebb dologgá válik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...