Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. február 22., hétfő

Ashland Price: Viking rózsa


A nő vágyódott volna a harcos vad szenvedélye után.. éjjel és nappal szüntelen.

Alanna bátor ír lány volt.
Amikor megpillantotta a közeli patakban fürdőző szőke óriást, azonnal tudta, a férfi egyike azon veszedelmes hódítóknak, akikről már annyi történetet hallott. Bár tisztában volt vele, hogy menekülnie kellene, nem tudta többé elfordítani tekintetét a viking bronzszínű izmos testéről, aranyszínű hajáról, tüzes kék szeméről. Mielőtt észbe kaphatott volna, az északi harcos foglyul ejtette.

Storr, a rettenthetetlen viking harcos
Az ellenséges területre vezetett felderítő útja során Storrnak nem volt elég ideje elkényeztetett, dühöngő ír fehérnépekre. Mégsem hagyhatta hogy a lány figyelmeztesse népét a közelgő támadásra, így foglyul ejtette. És milyen különleges szépséget kapott! Szoborteste, meleg barna szeme, sötéten izzó, vörös hajzuhataga felbecsülhetetlen értékűvé tette zsákmányát. De Írföld eme hamvas rózsájának bátor, mégis gyengéd szelleme volt az, mely arra késztette e tüzes harcost, hogy rabnővéjé tegye..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...