Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. február 10., szerda

Susan Elizabeth Phillips: Wynette, Texas 1-7.


Luxusmucus


A lány volt a leggyönyörűbb brit csecsebecse Európa luxus szórakozóhelyein. Most nincstelen, dühös és egy istenháta mögötti út mentén sántikál ronda rózsaszínű Scarlet O’Hara kosztümben.
A férfi magas, karcsú félisten, minden ízében amerikai. A sört hidegen szereti, a nőket forrón. Miért áll szóba ezzel a zilált, zsémbes Scarlett-tel?
Az elképesztően gyönyörű Francesca Serritella Dayt az anyja kényeztette, a férfiak imádták, a londoni felső tízezer a tenyerén hordta. Mikor azonban az anyja váratlanul meghal, szembe kell néznie a ténnyel, hogy gyakorlatilag nincstelen. Lehetősége adódik, hogy filmezéssel pénzt keressen és Amerikába utazik, de rá kell jönnie, hogy a munka beugratás. Mivel alig van pénze, két idegenhez csapódik, hogy a reptérre vitesse magát és visszarepüljön Londonba. Tervei azonban útközben füstbe mennek, mikor rájön, hogy a férfi, akivel Londonban randevúzott, már másnak udvarol. Attól való félelmében, hogy nevetség tárgyává válna a londoni társasági elit szemében, egy kisvárosban marad, ahol megtanulja, hogy senkit nem érdekel, milyen szép, mennyi pénze van, miféle gazdagokat ismer és a világ mely részein fordult meg. 

Amikor Dallas Beaudine, a profi golfozó felveszi az út szélén, tudja, hogy Francescával csak a baj van. Gyűlöli, hogy fölényes, hiú és nem ezen a földön él. De bármennyire is nehezen tűri allűrjeit, vonzódik hozzá és képtelen nem az érzései szerint cselekedni. A feldolgozatlan gyermekkori problémák, egy félresikerült házasság és egy halott fiú emléke azonban nem hagyják, hogy komoly kapcsolatra lépjen. 

Francesca beleszeret Dallasba, akiben meglátja a magáéhoz hasonló szépséget. Már éppen happy endről kezd fantáziálni, amikor a férfi elhidegült felesége visszatér a városba. Francesca megcsalatva érezvén magát elmenekül és eltökéli, hogy új fejezetet nyit az életében nem többel, mint annyi ruhával, amennyi rajta van és egy kisbabával a szíve alatt. 

Majdnem egy évtizeddel később megtanulva, mi a kemény munka, sikeres televíziós személyiség lesz. Ismét találkozik Dallasszal és rájön, hogy a szerelem másodjára fájóbb, de erősebb. 

Amikor Dallas megtudja, hogy majdnem tíz éven át megfosztották apai jogaitól, éktelen haragra gerjed Francesca iránt, amiért eltitkolta előle a fiát. Látva azonban, hogy Francesca már nem ugyanaz az ember, lassan beleszeret. Csodálja, ahogy a fiukat neveli, de még mindig vonakodik elkötelezni magát a múlt démonai miatt. Csak miután feltesz mindent, hogy megnyerjen egy rangos bajnokságot, tud túllépni a múlton és nyerheti el a szerelmet és a családot, amire vágyik.

Játék az élet


Emma jól nevelt, csinos hölgy, aki egy régimódi leányiskola igazgatónője és semmi tapasztalata nincs a férfiakkal. Mégis szert tesz egy vőlegényre – vagy inkább az őrá –, akit ki nem állhat és nem tud megszabadulni tőle. Rádöbben, hogy el kell veszítenie a jó hírét. Csak a teljes és végső romlottság mentheti meg a nem kívánt házasságtól. Így Texasba utazik. Kenny, a világhírű sportoló a kísérője, méghozzá kényszerből. Épp eltiltották a versenyzéstől, s most ezt a feladatot kapja edzője nejétől, aki megígéri, hogy közbenjár érte. Feltéve, ha jól viselkedik. Így Kenny-nek a karrierje múlik azon, vissza tudja-e szerezni jó hírét. Csakhogy a gondjaira bízott nőnek szögesen ellentétesek a céljai.

Csillagvirág 


Megáll az idő. Tudjuk, egy jó író kezében vagyunk, a történet olyan valóságos, hogy azon kapjuk magunkat, teljesen belevesztünk, a szereplők pedig olyan életszerűek, hogy tényleg izgulunk a sorsukért. Susan Elizabeth Phillips épp ezért a romantika istennője! Bár a Csillagvirág egy korábbi munkája, rendelkezik mindazzal, ami egyedivé teszi Susan Elizabeth Phillipset, amitől olvasói a rabjává válnak. A Csillagvirág egyszerre romantikus regény és széppróza, ellentétben sok újabb művével, ami kizárólag a romantikára koncentrálódik. A Csillagvirágban határozottan több írói véna mutatkozik meg, mint a Chicago Stars-sorozatban.
A „nagykorúvá válás” regénye. Fleur Savagar története. Lelkiismeretlen szülők szerencsétlen gyermekének története. Fleur anyja enyhén szólva gátlástalan. Hollywood megszállottja, egy álomvilágban él, ahol a színészek az istenek. Mindent megtesz, hogy sztárok között lehessen. Fleur apja egy manipulátor, bosszúszomjas és teljesen öncélú ember. Fleur azzal járt a legjobban, hogy születésekor eltaszították maguktól, és zárdába küldték nevelkedni. 

Fleur szülei kisiklott életének, megszállottságuknak, vágyaiknak játékszere. Anyja tőkét kovácsol lélegzetelállító szépségéből, és fotómodell-színésznőt farag belőle. Fleur egyiket sem csinálja szívesen, viszont mindkettő lehetővé teszi anyjának, hogy minél több szép, de legfőképpen HÍRES ember figyeljen fel rá. Fleur, aki még mindig nem bírta megemészteni kitagadottságát, az anyja kedvében akar járni és behódol egy olyan életmódnak, melyhez egyébként semmi kedve. A burokban nevelkedett lányt senki sem készítette fel a hirtelen rászakadó csillogásra. Elbűvölő szépsége kaput nyit egy játékokkal és titkokkal teli világra, mely az ártatlanságát fenyegeti. A szívét azonban még senki sem fenyegette… amíg nem találkozott Jake Korandával. 

Jake Koranda szexis, szellemes, mégis mély érzésű. Megkeseredett, de csak annyira, hogy vérezzen érte a szívünk. A vonzó színész, aki beleegyezik, hogy Fleur játssza a főszerepet az általa írt filmben, melyben ő is szerepel, először csak üresfejű sztárpalántának tekinti Fleurt. Ám a lány több mint csillogó máz és keményebb, mint Jake hinné. 

Egy rút kiskacsa, aki nem hiszi el, hogy hattyúvá változott… egy kemény filmsztár, akit kísért a múlt… Életben maradhat-e az igaz szerelem az összetört álmok világában, ahová Fleur született, vagy ő is olyan sztárrá válik, aki fényesen ragyog, és időnek előtte kiég? Fleur nagykorúvá érik és rengeteg fájdalom árán megtanulja, hogy hogyan legyen önmaga.
A Csillagvirágban van egy fonál, mely a romantikus regények aranykorának legtöbb művéből hiányzik: egy sebezhető, éles eszű, erős hősnő, aki mindent elkövet, hogy a saját lábára álljon. Szenvedélyesen él és szeret, küzd a céljaiért, ugyanakkor önzetlen is, és ez a tulajdonság hiányzik a mai kor becsvágyó asszonyaiból.


A szeretőm a First Lady 


Végy egy álruhában menekülő, özvegy First Ladyt, tegyél hozzá egy hitelét vesztett, szenzációra éhes újságírót, adj melléjük ráadásként két idegölő árva gyereket és megkapod Phillips újabb briliáns romantikus regényének hihetetlen hozzávalóit. A nevetést és szerelmet igazi női problémákkal vegyítve, kifinomult érzékkel tálalva. A történet pezsgő, szórakoztató. 

Cornelia Case a First Lady. Egész életét gúzsba kötve, magas politikai tisztségek korlátai között élt; először az alelnök lányaként, aztán a nemrég merénylet áldozatává vált elnök feleségeként. Most azonban kétségbeesetten vágyik egy kis szabadságra, ezért kifőz egy tervet, hogy titokban elszökhessen a Fehér Házból és belekóstolhasson a hétköznapi életbe, amiben soha nem volt része. 
Aprólékosan kiterveli az egészet, vesz egy jellegtelen kocsit, olcsó ruhákat, amikkel álcázhatja magát. Minden simán megy, amíg meg nem áll egy sztrádabüfénél és benne nem felejti a kulcsot az indítóban. Mire visszatér, az autóját és vele a pénze nagy részét ellopják. 

Mat Jorik újságíró, akinek egyetlen bombasztorira van szüksége ahhoz, hogy visszatérjen a szakmába, miután katasztrofálisan leszerepelt egy televíziós bulvárshow-ban. Volt felesége a végakaratában őt nevezi meg két lánya apjaként és gyámjaként. Hét lánytestvér bátyjaként és pótapjaként Mat köszöni szépen, nem kér többet gyerekekből, pláne nem nőneműekből. 
Pennsylvaniába utazik azzal az eltökélt szándékkal, hogy minden felelősséget elhárít magától, de a jogi procedúra megbonyolítja a dolgokat. Mivel azonban a lelkiismerete nem engedi, hogy magára hagyja a lányokat és tudja, milyen sanyarú sorsuk lenne nevelőotthonban, úgy dönt, elviszi őket iowai nagyanyjukhoz. 

Amint az várható, az utazás nem zökkenőmentes. Miközben az FBI és a titkosszolgálat hajtóvadászatot indít az eltűnt First Lady keresésére, Nealy ott van, ahol legutoljára keresnék: egy bosszantóan titokzatoskodó és csendesen csábító idegen társaságában, akinek vonzereje, jóképűsége és érzéki megjelenése felébreszti az elfeledett nőt a méltóság mögött. Lehetőséget kap, hogy kiváltságok nélkül élhessen, mindazzal az ismeretlen hétköznapi élménnyel, amire vágyott. 

Együtt utaznak át Amerikán, álmaikat kergetve, hogy megtalálják önmagukat. De meddig kerülheti el Nealy a leleplezést? Mi történik, ha Mat rájön, kicsoda valójában? Mi lesz a lányokkal?
A First Ladyben megvan minden, amit Susan Elizabeth Phillips könyveiben szeretni lehet. Okos, pimasz hősnő. Hagyjon-engem-mindenki-békén hős. Érzéki feszültség. Humor. Pergő párbeszédek. Ebben mesteri Susan Elizabeth Phillips megnevettet, de meg is ríkat.


Mindent a szerelemért


Georgie Yorknak rossz napja van. Mi több, sorozatosan rossz napja van. Amerika egykori imádott gyereksztárjának látszólag minden összejött: sikeres karrier, vonzó férj, jó barátok. Szívdöglesztő férje, Lance azonban az ország-világ színe előtt elhagyja Hollywood legújabb irgalmas szamaritánusáért, a káprázatos színésznőért, Jade Gentryért. Egyik nap a sajtó rátámad Georgie-ra, hogy szembesítsék a hírrel, Jade terhes. Georgie nem tudja leplezni az elkeseredettségét. 
Könyörögni kezd egy távoli barátjának, Trevornak, hogy vegye feleségül egyetlen évre. Ám Trevor nem igazán szeretne élni a felkínált lehetőséggel. Georgie egykori filmbéli partnere, a kicsapongó Bramwell Shepard kihallgatja a beszélgetést, s ezt követően egyetlen lehetőséget sem hagy ki, hogy ugrassa Georgie-t. Bram, a hollywoodi fenegyerek sztárallűrjeivel tönkretette a saját karrierjét, gyakran néz a pohár fenekére, öntelt és nehéz kijönni vele. Georgie egészen Las Vegasig menekül előle. Ám – micsoda véletlen! – ott is összefutnak. Túl sokat isznak, és amikor másnap reggel felébrednek, kölcsönös megdöbbenésükre kiderül, hogy összeházasodtak. Georgie ráeszmél, hogy ez a saját malmára hajthatja a vizet, pláne ha sikerül meggyőznie a férfit hogy maradjanak házasok.


Zsák a foltját


A rendkívül szexis Lucy Jorik az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökének lánya… Az ugyancsak csodaszép Meg Koranda pedig legendás hollywoodi hírességek leszármazottja…
Az egyikük hozzá fog menni Mr. Ellenállhatatlanhoz, Ted Beaudine-hez, Wynette városának üdvöskéjéhez. A másik mindent elkövet, hogy megmentse barátnőjét ettől a ballépéstől. 

Utóbbi tudja, hogy legjobb barátnője esküvőjének meghiúsítása a lehető legokosabb volt, amit csak tehetett. Ám szinte még el sem hangzik a boldogító „nem”, ő máris a leggyűlöltebb személy a kisvárosban – ahol ráadásul ott ragad egy rozoga tragaccsal és üres pénztárcával, no meg egy nagyon dühös vőlegénnyel. Pénz nélkül, szorult helyzetében is hátat fordítva híres szüleinek, hiszi, hogy képes lesz megállni a saját lábán. Végül is mi baja lehet? Beleszeret Mr. Ellenállhatatlanba? 
Á, az kizárt… 

Susan Elizabeth Phillips a tőle megszokott pörgős lendülettel és ellenállhatatlan humorával vezet bennünket végig a nem mindennapi történeten. Ezúttal is váratlan fordulatok, könny és nevetés – s nem kevés forró erotika a világhíres írónő receptje.


A nagy menekülés 


Lucy Jorik szerencsés lány. Kamaszkorában a legsötétebb nyomorból emelte ki egy asszony, aki később az Egyesült Államok első női elnöke lett, így azóta Lucy a tökéletes család tökéletes gyermekeként élte boldog és kiváltságos mindennapjait. Ám amikor a családja és a hírekre éhes újságírók hada arra vár, hogy kimondja a boldogító igent a tökéletes férfinak, ő hanyatt-homlok kimenekül a texasi templomból és felpattan az első útjába kerülő motorkerékpár hátsó ülésére. 

Egy világ választja el a segítőkész motorostól, aki némi rábeszélés után egyenesen a Michigan-tóig fuvarozza a lányt. Panda kemény, mogorva, zárkózott és pokolian szexis férfi, így nem csoda, hogy hamarosan az ágyban kötnek ki, ám lelkileg továbbra sem közelednek egymáshoz. 

Az egész világ a szökött menyasszonyt keresi, aki álruhában, teljesen más emberként
érkezik a sérült, démonokkal küszködő, válaszokat kereső közösségbe, ahol meglepő módon békére, új barátokra lel és végre az igaz szerelem is rátalál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...