Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 7., péntek

Danielle Steel: Hatalmi ​játszma


Fiona ​​Carson az ország egyik legsikeresebb vállalatának első embere, világklasszis stratéga és kemény tárgyalópartner. Nő létére kiválóan helytáll a férfiak világában, házassága azonban válással végződik, és későbbi kapcsolatai is arról győzik meg, hogy egy női cégvezetőnek esélye sincs a párkapcsolatra. Így hát Fiona minden szabad percét a gyerekeinek szenteli, és bár ez boldoggá teszi, mégis nyomasztja az elszigeteltsége. Marshall Weston az ország második legnagyobb vállalatának vezérigazgatójaként sütkérezik hatalma fényében. Felesége igazi vezérigazgató-feleség, aki föláldozta saját karrierjét férje pályafutásáért és három gyermekükért. 

Marshall simulékony modorú, ravasz és látszólag feddhetetlen, a sikeres vezető mintaképe, világa azonban tele van kockázattal. A férfi veszélyes táncot lejt a szakadék szélén, magánéletében olyan titkokat őriz, amelyek bármikor romba dönthetik tökéletes életét. Két sikeres cégvezető, akik naponta bizonyítanak a legélesebb helyzetekben. Mindketten zseniálisak a hatalmi játszmákban, de van köztük egy óriási különbség: az egyikük nő, a másikuk férfi – és ez döntő módon befolyásolja sorsukat és a hatalomhoz való viszonyukat. Karrierjük talán irigylésre méltó, de mindketten nagy árat fizetnek érte. Vajon kit és mit képesek feláldozni, hogy a csúcson maradhassanak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...