Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 31., hétfő

Jay Crownover: Marked Men 2-4.

Jet (2.)


Az előző részből már megismerhettük Rule és Shaw történetét, és ennek során már találkoztunk Jettel és Aydennel is. Ez az ő történetük.

Jet a zenének él, dalokat ír, fellép a metál zenét játszó bandájával, és egy stúdiót vezet. De nem akar világhírű lenni, még akkor sem, ha lenne hozzá tehetsége.

Ayden abban a pillanatban beleszeret, amikor meglátja a színpadon, de Jet először visszautasítja. Aztán a sors úgy hozza, hogy lakótársak lesznek, és bár egy ideig képesek visszafogni magukat, nyilván nem túl sokáig. 


De csakúgy, mint Rule-nak és Shaw-nak, nekik is megvannak a problémáik. Jet próbálja megvédeni az édesanyját az apjától, de vajon meddig mehet el? Aydent a múltja kísérti, és úgy tűnik, bármilyen jó is az új élete, nem tud menekülni előle...


Rome (3.)


Cora Lewis csupa életöröm, és tudja, hogyan tartsa az ő tetovált rosszfiúit a helyes úton. De ez a külső és vidámság csak elrejti a tényt, hogy soha nem jutott túl azon, ahogyan az első szerelme összetörte a szívét. És most van egy terve, hogyan ne történjen meg ez újra: csak a tökéletes emberbe fog beleszeretni. 

Rome Archer messze nem tökéletes. Makacs és merev, főnökösködő és éppen most tért vissza az utolsó küldetéséről, amely teljesen összetörte. Rome megszokta, hogy szerepeket tölt be: nagy testvér, odaadó fiú, szuper katona. És mostantól már egyikbe sem illik. Most csak egy férfi, aki próbálja kitalálni, mit tegyen élete hátrelévő részében, miközben a háború és a veszteség démonai kínozzák. Szívesen szenvedne egyedül is, egészen addig, amíg Cora hirtelen az élete része nem lesz, és ezzel ő válik életének színes foltjává. 


Kettejüknek nem osztottak tökéletes lapokat, de talán a nem tökéletes is tarthat örökké...


Nash (4.)




A múltjuk határozza majd meg a jövőjüket?

Saint Ford keményen dolgozott, hogy elérje gyerekkori álmát és nővér lehessen. Mivel teljesen a munkájára és a betegeire koncentrál, nincs hely az életében a szerelemnek. Nincs szüksége rá, hogy egy pasi belibbenjen a nyugodt, rendezett életébe - főleg ha az a bizonyos pasi felejthetetlenül szexi és korábban már összetörte a szívét a gimiben. A sötét Nash Donovan talán nem emlékszik rá vagy a fájdalomra, amit okozott neki. De feje tetejére állította a világát, és most megint megpróbálja ugyanezt. 

Saintnek fogalma sincs róla, hogy Nash már nem csak egy egyszerű csábító, mint aki régen volt. Az, hogy rájött egy családi titokra, mindent megváltoztatott, és most próbál rájönni, milyen jövő elé néz. Nem terelheti el a figyelmét egy csinos kis ápolónő, akibe úgy tűnik, mindenhol beleszalad. Mégis, nem tagadhatja, hogy megvan köztük a vonzalom, ahogyan azt sem, hogy mennyire küzd ellene a lány. De a vicces, kedves és elképesztően gyönyörű Saint túl jó ahhoz, hogy egyszerűen csak elengedje, főleg mivel ő az egyetlen, akinek értelme is van az életében.
Amikor Nash rájön az igazságra a múltjával kapcsolatban, rájön, hogy lehet, hogy már el is veszítette Saint szívét, mielőtt igazán esélye lett volna küzdeni érte. Most Saintnak kell dönteni: Nash megéri-e a kockázatot, hogy megint kockáztassa a szívét?

A sorozat első részéről itt olvashatsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...