Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 31., hétfő

Pergel Zsolt: Gyönyör-trilógia

Az ​alázat gyönyöre 


E ​​könyv témája nem „szürke", és „árnyalatai" sincsenek, ám a szexualitás valamilyen szinten mindenkiben ott lévő, sötét darabkáját tárja az olvasó elé. Hétköznapi életünkben többnyire a társadalom által elvártat tesszük, ügyelünk arra, hogy ne lógjunk ki a sorból. De mi van akkor, ha vesszük a bátorságot és változtatunk, felrúgjuk a szabályokat, és fejest ugrunk a féktelen, vad erotikába? 

Mi történik akkor, ha a kezdetben izgalmas kaland irányítása kicsúszik a kezünkből, és tehetetlenül sodródunk valaki más akarata szerint? Ha mindent megszabnak, ha mindent megtesznek velünk, amit csak akarnak, és mi van akkor, ha mindez jó nekünk? Fáj, szétmorzsol, szenvedést hoz, kifacsar. Akarjuk, de ugyanakkor ki is maradnánk belőle, mert közben elbizonytalanodunk, és nem tudjuk, hogy valóban ez-e a legtitkosabb vágyunk. Álarc nélkül felvállalni önmagunkat? Kinek lenne hozzá elég bátorsága? A

 történet főszereplőjének, Kendrának van. Nem várt tapasztalatokat szerez, ám rájön, nem ezt keresi. Többet akar, vadabbat, célirányosabbat. Kijelölnek mellé egy dominuszt, egy mestert, aki válogatott eszközökkel elkezdi szétrombolni Kendra személyiségét, hogy a romokból létrehozzon egy újat. Test és lélek egyszerre szenved, de ezt áthatja a zabolátlan szexualitás. Egy váratlan fordulat következtében mindez a nő családjának jelenlétében történik. A dominusz megállíthatatlanul tör előre, és kínok tárházát szabadítja rá tanítványára. Az önkéntesség megszűnik, de nincs szabadulás, csak ha átmegy a vizsgán, és új ember lesz belőle. Vajon sikerül neki?


A ​fájdalom gyönyöre 


Azt ​​hitte, már nem roppanhat össze. Azt hitte, már megismerte önmagát. Azt hitte, már letisztult benne minden és új ember lett. Azt hitte, az út, melyen elindult és végigküzdötte magát, véget ért. Tévedett. 

A folytatásban Kendrának le kell rónia az adósságát Leonának, hiszen alkut kötöttek. Megkapta azt, amire annyira vágyott: Kront. Cserébe viszont Josh alkalmazottja lesz, az asszisztense, a mindenese. Egy másik világba csöppen, az eddigiekhez képest sokkal eszementebb és durvább játékok birodalmába, a Házba. Munkaadója végtelenül kifinomult, ám ugyanakkor végtelenül kegyetlen módon keríti őt még jobban a hatalmába. 

Első dominusának kegyetlenkedései eltörpülnek az új élmények mellett, melyek lassan magukba szippantják őt. Új mestere egyre közelebb és közelebb terelgeti a szakadék széléhez, önmaga legvégső határához, majd egyetlen hirtelen lökéssel a mélybe taszítja őt. Ám nem hagyja, hogy a feneketlen mélységbe zuhanva elveszítse a lelkét, mert az utolsó utáni pillanatban utánanyúl, visszahúzza és tanítja, tovább formálja. Kendrának lassan döntenie kell, melyik utat választja: alázat vagy uralom.


Az ​újjászületés gyönyöre 


A ​​személyes érdekek felülírnak minden szabályt, a múltban köttetett szövetségeket aljas módon felrúgják, és a hátbatámadás is mindennapossá válik a Gyönyör-trilógia záró kötetében. 

Kendra végre „szabadon” gyakorolhatja a frissen felvett úrnői szerepkört, hála a börtön igazgatója által biztosított lehetőségeknek. Fiatal és ártatlan tanítványa azonban rádöbbenti arra, hogy hiába a kőkemény tapasztalat, mennyire esendő lélek még saját maga is. Csak egyvalamire koncentrál: megfelelni az elvárásoknak, hogy mielőbb visszatérhessen a szabad világba, ahol a kisfia és egy új élet kezdete várja. Ám amikor ez végre bekövetkezik, sokkal nagyobb veszélybe kerül, mint eddig bármikor. Már az élete a tét. 

A szinte végtelenül perverz vágyak keltette érzelmi vihar a maximumra fokozódik, a vér kábító gyönyöre uralja a történetet. Mindenféle romantika eltűnik, a Játék nem tűr meg efféle gyengeséget. Csak az élheti túl, aki képes elvonatkoztatni a hamis látszattól és százszázalékosan képes uralni saját magát. Aki nem hajt fejet a vágyai előtt, hanem az eszére hagyatkozva taktikázik a túlélésért, aki hajlandó elkárhozni is, ha kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...