Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. október 29., szombat

Patricia Grasso: Skócia szépe / A smaragd varázsa

Skócia ​szépe


A lángvörös hajú Brigitte Devereaux-nak angyali arca, de megbízhatatlan lelke van. A barbár skóttal, Erzsébet királynő makacs őrével kötött távházasságából menekülve sorsa egyenesen egy jóképű idegen karjaiba veti, kinek szemei feketék, mint az éj, és lelke sötét, mint a bűn. Perzselő csókjai, istentelen ölelései felszították a vágy tüzét. A lány csak egyetlen egyszer adta oda testét és lelkét, hogy rádöbbenjen: a férfi hitványul elárulta. 

Lord Iain MacArthur azt hitte, hogy már megnyerte szerelmi csatáját gyönyörű asszonyával, akit hazavitt Dundridge kastélyába, hogy engedelmesen teljesítse minden kívánságát. 
De a dacos szépség újra megszökik! Csillogó vizű kék tavaktól Skócia legviharosabb csúcsáig… egy ősi angol birtokról London sötét külvárosáig… miközben csaták dúlnak és trónok dőlnek le… üldözi a nőt, aki meghódította szívét és megszelídítette őt, üldözi, mintha ez lenne életének legfontosabb tette…



A ​smaragd varázsa


Kathryn Deveroux – egy heves vérmérsékletű ír családfő sebezhető, fiatal özvegye – gyermekeinek biztonságát néhai férjének ambiciózus unokaöccsével, Hugh O'Neill-lel való házasságában keresi. Az asszony elrejti érzelmeit karizmatikus férje elől, mert még nem tudta elfelejteni első férjének erőszakos szerelmét. Attól fél, hogy Hugh sohasem lesz képes azt a gyengédséget nyújtani, amire ő vágyik. Tyrone grófját elbűvöli menyasszonyának szépsége, de nagy haragra gerjed, amikor az elhúzódik a hitvesi ágytól. Nem sokkal azután, hogy végre be tudja bizonyítani Kathrynnak, hogy azzal a szerető kedvességgel közelít hozzá, amire vágyik, egy bosszúvágyó családtag elrabolja az asszonyt. Hugh bátor akciójával megmenti bájos grófnéját kéjsóvár fogvatartójának kezei közül. De azoknak az éjszakáknak az emléke, amelyeket a fogságban töltött, nem hagyják nyugodni Kathrynt. Hugh tudja, hogy csak egy mód van rá, hogy visszaszerezze a bizalmát, és hogy újból lángra lobbantsa a szenvedélyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...