Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. december 4., vasárnap

Sidney Sheldon - Tilly Bagshawe: Tracy Whitney 1-2-3.


Ha ​eljön a holnap 


Tracy Whitney gyönyörű fiatal lány; gazdagság, szerelem, boldogság vár rá. 

Ha eljön a holnap. 

A holnapot azonban árulás, bűntény, emberi gonoszság napolja el. Tracy a maffiával kerül szembe, s szinte egyik napról a másikra börtönben találja magát, tizenöt évre ítélt bűnözőként. Csak a bosszúvágy tartja benne a lelket, s amikor néhány hónap múlva váratlanul kegyelmet kap, halálos eltökéltséggel, kész tervekkel száll harcba tönkretevői ellen. 

Rövid úton valamennyi rosszakaróján bosszút áll, sőt… A csinos és agyafúrt lányból hamarosan nemzetközi hírű szélhámósnő lesz. Szenvedélyévé válik a veszélyes élet, amelyben a holnap mindig bizonytalan.





A ​holnap nyomában 



A Ha eljön a holnap című nemzetközi bestseller hőse, Tracy Whitney visszatér!
Mint a mesében: a gyönyörű Tracy és a sármos Jeff Stevens, akik külön-külön igen sikeresen űzték az ékszer- és műkincslopást, találkoznak és egymásba szeretnek. Esküvőjük alkalmából elhatározzák, hogy felhagynak a szélhámoskodással, ám csak a férfi talál magának új foglalkozást, Tracynek hiányzik régi élete izgalma. Házasságuk, úgy tűnik, zátonyra fut, és megjelenik a szexis harmadik is, Jeff munkatársa, Rebecca személyében. 
Majdnem egy évtizeddel később Jean Rizzo felügyelő az Interpoltól egy prostituáltakat rituálisan kivégző őrült után nyomoz, vajmi kevés sikerrel. A „bibliás gyilkos” utáni hajszában az első értékelhető nyom egy nagystílű ékszerrablóhoz vezet, aki nem ápol éppen baráti viszonyt a szakma visszavonult nagyágyújával, Tracyvel, aki hamarosan az ügy kulcsfigurájává lép elő…


A ​vakmerő 


Tracy Whitney, a korábbi világhírű szélhámos visszavonultan él fiával vidéki házában, amikor egy napon a CIA és az MI6 újra felbukkan az életében – de ezúttal segítséget kérnek tőle. A 99-es csoport nevű, békés, rendszerkritikus szervezet váratlanul brutális gyilkosságra ragadtatja magát, és a rejtélyes nő, Althea, akit a háttérben sejtenek,Tracyt említi. Ő azonban visszautasítja az együttműködést, ami tragikus következménnyel jár.
Amikor beleveti magát a nyomozásba, útjaik újra meg újra keresztezik egymást Jeff Stevensével: mint régen, amikor egy pár voltak, újra együtt kell dolgoznia gyermeke apjával. A titkosszolgálatokban és a katonaságban egyikük sem bízik, inkább maguk kerítenék kézre a terrorszervezet által elrabolt újságírót, aki a kiszabadítására érkezők elől egyszerűen elmenekült.
Tracy és Jeff ismét alámerül az alvilágba, ám most a jófiúk oldalán állva kutatják a bűn nyomát – és már nincs vesztenivalójuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...