Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. március 1., szerda

Nicole Jordan: Notorious 1-5.

Csábítás


A hírhedt londoni nőcsábász, lord Damien Sinclair mindaddig csak a saját élvezetét hajszolja, mígnem imádott húga, Olivia egy titkos találka alkalmával megsebesül, s megbénul. Damien mindent megtesz annak érdekében, hogy bosszút álljon és tönkretegye azt a fiatal nemesembert, aki meg akarta szöktetni Oliviát. 
Aubrey, bár reménytelenül szerelmes lesz Oliviába, amikor a baj megtörténik, mégis könyörtelenül cserbenhagyja. 

A csodálatos szépségű, titokzatos lady Vanessa Wyndham előtt egyetlen cél lebeg: mindenáron meg akarja menteni felelőtlen öccsét, s a családi vagyont. A veszélyesen jóképű, szenvedélyes Damien, a Bűn lordja különleges alkut köt Vanessával…



Szenvedély


Az ​ifjú és bájos Aurora Demminget az apja feleségül akarja kényszeríteni egy, a lánynál jóval idősebb, külsőleg-belsőleg egyaránt taszító férfihoz. A gyönyörű teremtés kétségbeesésében botrányos egyezséget köt Nicholas Sabine-nal, a rendkívül veszélyes, ám felettébb jóképű fiatalemberrel, akire gyilkosság és kalózkodás miatt halál vár. A kivégzés előtti napon Aurora házasságot köt Nicholasszal, csupán azért, hogy ne kelljen egy undok vénemberrel leélnie az életét. 

Egyetlen nap tehát, és egyetlen varázslatos, szédítő éjszaka… 

Miután a fiatalasszony megözvegyül, visszatér a londoni társasági életbe, méghozzá Nicholas húgával, a hollóhajú Ravennel együtt, aki fölött férje végakaratának megfelelve gyámságot vállal. 

Ám a „halott” férj váratlanul ismét megjelenik Aurora életében, és követeli, hogy „özvegye” tegyen eleget házassági szerződésüknek, és lázas éjszakák során csábítja a szépséges arát a bűnös gyönyörre… 



Vágy


A tűzvörös hajú, szépséges Brynn Caldwell a világtól elzártan, a cornwalli partok mentén éli hétköznapjait fivéreivel, akik csempészetből próbálják fenntartani magukat. Egy szép napon aztán megjelenik a hírhedt londoni nőcsábász, lord Lucian Wycliff, s alaposan megváltoztatja Brynn eddigi életét. 

Visszautasíthatatlan ajánlatot tesz a szorongatott anyagi helyzetben sínylődő testvéreknek: feleségül veszi a lányt, cserébe kifizeti apjuk után maradt adósságaikat, valamint taníttatja a legifjabb testvért.

Jóllehet Brynn az első pillanattól fogva erős vonzódást érez a férfi iránt, kénytelen gátat szabni vágyainak, ugyanis a család női tagjai egy cigány asszony átkának köszönhetően egymás után, tragikus körülmények között sorra veszítették el szerelmüket. 

Vajon képes lesz-e Brynn megnyitni szívét a szerelem előtt, és dacolhat-e a szörnyű átokkal?



Extázis


Raven ​Kendrick gyerekkorában látta édesanyján, hogy milyen az, ha az embernek összetörik a szívét, és arra az elhatározásra jut, hogy soha az életben nem fogja megadni magát egyetlen férfinak sem. Úgy alakítja az életét, hogy biztonságos, bár unalmas és szerelem nélküli révbe érjen, de egy botrány fenekestül felforgat mindent. Elveszíti hercegi vőlegényét, és kénytelen elfogadni London leghírhedtebb játékbarlangja bizsergetően érzéki tulajdonosának az ajánlatát.

Bár ellenállhatatlan testi vágy vonzza rejtélyes megmentőjéhez, Raven megpróbál ellenállni érzéseinek, hogy megtarthassa fogadalmát. Azonban a férfi minden egyes érintése olyan eksztázist rejt, amely túlszárnyalja a nő legvadabb erotikus álmait is.

Patrick Lasseter úgy dönt, jóvátéve öccse gonoszságát, elveszi a testvére által tönkretett hírű fiatal nőt, feláldozva önnön függetlenségét. Az öccse sorsa miatt érzett bűntudata és a felesége iránti egyre erősebb vágya között vergődő Patrick elhatározza, hogy Ravennel megismerteti az igaz szerelem eksztázisát…



A ​gyönyör hercege


Dare ​North a kicsapongásaikról hírhedt nemes urakat tömörítő Pokol Lángjai Társaság vezetője oly legendás szerető hírében áll, hogy mindenfelé a Gyönyör Hercege néven emlegetik. Szakértője a női szívnek, no meg a testnek, ezért London leányai és asszonyai rajonganak érte, s valósággal versengnek a kegyeiért. 

Egy napon a gyönyörű színésznő, Julienne Laurent megérkezik a városba, s megdobogtatja a férfiak szívét. Dare felismeri benne élete nagy szerelmét, aki őt hét esztendővel korábban csúnyán rászedte és megcsalta, jóllehet a férfi el akarta venni feleségül a szép francia arisztokrata hölgyet. 

Dare bosszút forralva ellátogat a színházba, és a nagy nyilvánosság előtt fogadást köt, hogy a szeretőjévé teszi az ünnepelt dívát. Ám Julienne sem marad adósa, mert azt ígéri a publikumnak, hogy ő fogja térdre kényszeríteni a Gyönyör Hercegét. 

Közben a rettegett Caliban, Napóleon egyik legfőbb segítője ismét gyilkol Londonban, és minden eszközzel igyekszik megakadályozni a szövetséges államok győzelmét a korzikai diktátor felett. 

Dare részt vesz a hírhedt kém üldözésében, miközben azt gyanítja, hogy Julienne veszélyes áruló, s összejátszik Calibannal. 

Vajon képes lesz-e Julienne ellenállni volt szeretője végzetes vonzerejének, vagy pedig behódol a Gyönyör Hercege csábításának? Valóban veszélyes kém Julienne, aki akár gyilkolni is képes? Kit rejt Caliban személye, és sikerül-e Dare-nek kézre kerítenie a rettegett gonosztevőt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...