Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. március 1., szerda

Nicole Jordan: Szerelmi csatározások 1-6.


A ​szerelem foglyai

Nicole ​Jordan élvezetes meséje érzéki és lebilincselő történet az 1800-as évek elejének történeti hátterébe helyezve. Magával ragadó első kötete az izgalmas, új, Szerelmi csatározások című sorozatának.
Marcus Pierce, a veszedelmesen jóképű, nőfaló hírében álló arisztokrata a grófi címmel együtt megörökli Arabella Loring és két húga gyámságát, és azon nyomban közli velük, hogy szándékában áll gazdagon kiházasítani őket. De a gyönyörűséges és makrancos Arabella már első találkozásuk alkalmával mélyen erotikus feszültséget kelt Marcusban. Szenvedélyes pengeváltásuk után Marcus úgy dönt, hogy mindenáron megszerzi ezt a gyönyörű és tűzről pattant teremtést.
Arabella, akinek egyszer már összetörték a szívét, örökre lemondott a férfiakról és a házasságról. Csupán arra vágyik, hogy háborítatlanul vezethesse az ifjú hölgyek számára létesített iskoláját. Ám mégis elfogadja Marcus vakmerő kihívását: ha a gróf el tudja csavarni a fejét két hét alatt, akkor a felesége lesz. Ha azonban képes ellenállni a férfi csábítási kísérleteinek, ő és a húgai végleg elnyerik függetlenségüket.
És ezzel kezdetét veszi az erotikus fordulatokban gazdag szerelmi csatározás…

Beteljesült ​vágyak

A Loring lányok trilógiájának második kötete.
Roslyn Loring úgy akar férjhez menni, hogy képes legyen előbb magába bolondítani a jövendőbelijét. Csakhogy nem tudja, hogyan kell boldoggá és bolonddá tenni egy férfit. Kiszemeli ezért a hírhedt nőcsábászt és agglegényt, Derw Moncriefet, hogy tanítsa meg neki a szerelmi csábítás fortélyait… 
A hercegről az a hír járja, hogy ő London legcsodálatosabb szeretője. A férfi elkezdi tanítani a lányt a szerelemre, a testi gyönyörök élvezetére. Egy felejthetetlenül forró és szenvedélyes éjszaka után a pajzán tanítómester és Roslyn rádöbben arra, hogy a lecke a gyönyörről milyen könnyedén válik igazi szívszerelemmé…

A ​csábító menyasszony

A szilaj szépség, Lilian Loring úgy véli, a szerelem túl kockázatos vállalkozás, és a házasságot a legjobb teljesen elkerülni , még ha nem kívánt udvarlója olyan vonzó külsejű is, mint Heath Griffin, Claybourne márkija. 
A karizmatikus lord még sosem találkozott olyan nővel, aki ellenállt volna a közeledésének, és a kezdeti tiltakozás után Lily is elolvad Heath érzéki csókjaitól. Talán éppen ezért dönt úgy, hogy olyan helyen rejtőzik el a férfi elől, ahol egy úriember biztosan nem keresne egy hölgyet: egy kétes hírű házban. 
A nyomába eredő Heath megtudja, hogy miközben ő vidéken üldözi, az elbűvölő kis bajkeverő vidáman tanítja Londonban társasági viselkedésre a félvilági nőket. Ám rövidesen a hajsza izgalmánál már erősebb Heath vágya, hogy feleségül vehesse a házasság elől mindenáron menekülő Lilyt. 
A férfi számára ebben a szerelemi csatában az jelenti a győzelmet, ha sikerül végül elnyernie Lily kezét és a szívét…

Visszanyert ​boldogság

Az ​életteli szépség, Eleanor Pierce, két évvel ezelőtt meglátta jóvágású jegyesét, Damon Staffordot, Wrexham vikomtját korábbi szeretőjével kocsikázni a parkban, és hirtelen dühében felbontotta a jegyességüket. Az elbájoló szívtipró most visszatért Londonba, és minduntalan beleavatkozik Eleanor ügyeibe, hogy meghiúsítsa az új udvarlójával való bizalmasabb kapcsolat kialakulását. És amikor Damon kábító csókjai újra felkorbácsolják a lány legmélyebb vágyait, Eleanor ismét elveszíti a szívét… 
Ám, mivel nem akarja hagyni, hogy a történelem ismételje önmagát, tantaluszi kínokat okozó csábítási tervet eszel ki: megfogadja, hogy megszelídíti az élvhajhász úriembert, mielőtt megadná magát a férfi bűnre csábító, kitartó vágyainak. 
Mivel Damon feltett szándéka, hogy más férfi ne udvarolhasson a szeretett lánynak, és ne nyerhesse el őt, rájön, csakis úgy érhet célt, ha elnyeri Eleanor szívét. Azonban ez a botrányosan vakmerő szépség a férfi saját szerelmi játszmáját fordítja Damon ellen, aki kész és hajlandó veszíteni ebben a játszmában.

Váratlan ​választás

A veszedelmesen vonzó nemesember és korábbi mesterkém, Rayne Kenyon, Haviland grófja közömbös a szerelem iránt. Pusztán egy örököst akar, aki továbbviszi grófi címét, ezért kénytelen megnősülni. Választása mindenkit meglep: egy jellegtelen külsejű, nincstelen vénkisasszonyt vesz feleségül, akinek apja egykor Rayne kémtársa volt, és megmentette az életét. Ám a talpraesett, éles eszű Madeline Ellis jóval értékesebbnek bizonyul Rayne számára, mint várta. 
Madeline-t elvarázsolják Haviland tüzes csókjai, és tudja, hogy rátalált a szerelemre, egy olyan férfi oldalán, aki kitartóan ellenáll a romantikus érzelmeknek. 
Az esküvő után az asszony maga veszi kezébe a sorsát. Reméli, hogy egyszer talán, de csak talán, elnyeri Rayne szívét is. 
A Loring nővérek segítségével a jellegtelen, egyszerű nő szédítő démonná válik, gyönyörű, vakmerő csábító lesz a hitvesi ágyban. 
De ki gondolná, hogy egy szimpla érdekházasságba hirtelen berobbanhat a veszély, a vágy és a váratlan szerelem?

Az ​ördögi herceg

Izzik ​a szenvedély Nicole Jordan Szerelmi csatározások c. sorozatának fantasztikusan élvezetes, befejező részében.
Két évvel szeretett vőlegénye halála után Tess Blanchard végre elhatározza, hogy megnyitja szívét és esélyt ad egy új szerelemnek. Ezért derült égből villámcsapásként éri, hogy egy fenyegető botrány miatt kénytelen feleségül menni félelmetes ellenségéhez, Ian Sutherlandhoz, Rotham hercegéhez. A lány számára elképzelhetetlen, hogy valaha is megszeresse a rendkívül arrogáns, de ellenállhatatlanul csábító nemesembert. A helyzetet súlyosbítja, hogy Rotham botrányos múltjában Tess olyan titkokra bukkan, melyek miatt Londonból a férfi távoli kastélyába, Cornwallba menekül. 
Ian, aki már évek óta sóvárog a lány után, felháborodva veszi tudomásul, hogy az előkelő társaság azt hiszi, ő üldözte el maga mellől hitvesét, és mindannyian igyekeznek védelmezni Tesst. 
Természetesen a házaspár vehemens rivalizálása tüzes, gyönyörteli éjszakákat eredményez. Az eseményeket tovább bonyolítja, hogy Ian kastélyában egy rejtélyes szellem kísért, miközben Tess igyekszik a házasságközvetítő szerepét játszani, hogy összeboronálja barátnőjét annak gyerekkori szerelmével. 
De a szüntelenül csatározó, kényszerházasságban élő felek közötti lángoló szenvedély átalakulhat-e felhőtlen boldogsággá és örökké tartó, hitvesi szerelemmé?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...