Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2017. június 29., csütörtök

Dianne Duvall: Immortal Guardians - Halhatatlan őrzők 4.

Mélyülő sötétség

Krysta vámpírokat csal kelepcébe. „Speciális képességei” ugyan nem sokat érnek, de a terve is egyszerű, eljátssza a csinos, ostoba, magatehetetlen lánykát, hogy maga után csalja őket. Aztán előkerülnek shoto kardjai, és viszlát vérszívók! Ám egy éjszaka váratlan szövetségese akad. Vámpír, minden jellemzője megvan, de valahogy mégis más. Rejtélyes. Jóképű. És jobban érdekli az, hogy megmentse a bőrét, mint az, hogy kiszívja a vérét.
Étienne több, mint kétszáz éve Halhatatlan Őrző, elég hosszú ideje ahhoz, hogy azonnal felismerje, hogy Krysta különleges. Képtelen figyelmen kívül hagyni formás lábát, és rövid kardját. Aztán rájön, hogy a vámpíroknak, akik kiirtásának az életét szenteli, igencsak magas pozíciójú ellenségei is vannak, ráadásul az Őrzők is veszélybe kerülnek. El kell fogadnia Krysta segítségét, hogy megmenthesse őket. A tét egy halandónak nagyon magas. De az az ár, amit a férfi szívének kell megfizetnie, még magasabb lehet.
A sorozat 1-2. részéhez és 3-3,5. kötetéhez klikk a linkekre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...