Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 28., péntek

Bertrice Small: Csatorna 1-6.

Titkos örömök


Erotika és bujaság

Nora Buckley legszörnyűbb rémálma valóra vált:  hosszú éveken át odaadó, kötelességtudó háziasszonyként élte életét, és most rá kellett jönnie, hogy férje egy nála fiatalabb nőt szeret.
Egyetlen vigaszát a barátnői jelentik, akik minden hétfő délelőtt összejönnek egy kis pletyizésre.
Kétségbeesését látva az Ansley Court-i nők úgy döntenek, itt az ideje, hogy őt is beavassák a Csatorna titkaiba, a kizárólag nőknek fenntartott adó világába, amely nézőit a legérzékibb vágyak birodalmába vezeti.

Nora itt végre kiélheti erotikus fantáziáját: ráadásul hamarosan rájön, mindene meglehet, amire egész életében vágyott.


Tiltott örömök


A New York közeli, csendes faluban élő és romantikus regényeivel befutott írónő, Emily Shanski élete gyökeresen megváltozik, amikor kiadója erotikusabb és kitárulkozóbb könyvet rendel tőle. Az eddig csupán élénk képzelőerejéből megélő írónő kénytelen új szerkesztőjéhez, a magas, sötét hajú, jóképű és hozzá hasonlóan ír származású Michael Devlinhez fordulni, hogy segítsen neki hitelesen megírni a nagy francia forradalom idején játszódó, drámai fordulatokban bővelkedő legújabb regényét. Az írónő és bátor hősnőjének titkokkal, családi tragédiákkal és buja szerelmi jelenetekkel fűszerezett története furcsa fantáziavilágban kapcsolódik össze a Csatornán, a titkos adón, amelynek célja az, hogy a modern technika segítségével bevezesse a nőket – és így e regény olvasóit is – az érzéki örömök művészetébe.


Váratlan örömök


Ashley Kimbrough-nak mindene megvan, amire egy nő vágyhat: kedves barátok, sikeres karrier és kielégítő szexuális élet a Csatornán – a kizárólag nőknek fenntartott tévéadón, amely minden érzéki vágyat beteljesít.  Bár már elmúlt harminc és volt néhány balul sikerült próbálkozása, a szingli élet nem keserítette el – egészen mostanáig.
Ashley nagyapja végrendeletének köszönhetően kénytelen megismerkedni Ryan Mulcahyval, a szintén sikeres üzletemberrel, aki ráadásul jóképű és olyan a teste, akár egy modellé. A véletlen úgy hozza, hogy vagyonukat mindketten csak úgy tudják megtartani, ha összeházasodnak. 
Az érdekházasság jó ötletnek tűnik, de mi lesz az érzelmekkel… no és a szexszel?


 

Veszélyes örömök



Annie Miller ötgyermekes özvegyasszony, és egyre kevésbé teszi boldoggá a főállású anyaszerep. Hogy egy kicsit elszakadjon a hétköznapoktól, a húga titokban benevezi egy versenyre, amelyet a Csatorna – a nők érzéki fantáziáját kiszolgáló tévéadó – szponzorál. Annie megnyeri a fődíjat, egy egész hétig tartó, kellemes pihenést a Csatorna előfizetőinek fenntartott exkluzív fürdőben. Életében először maga is kipróbálja a titkos adót, ahol a Szépség és a Szörnyeteg meséjét eleveníti meg. Annie hirtelen új kihívásokkal találja szembe magát: eddig ismeretlen erotikus élmények és egy igen jól fizető munkahely vár rá. Szexuális újjászületése azonban veszélybe sodorja – közel kerül ahhoz, hogy elveszítsen mindent, ami korábban oly kedves volt számára.


 

Szenvedélyes örömök

 
Lucifer Nicholas, a titkos és interaktív Csatorna Vállalat főigazgatója ördögi módon hálózza be a legvadabb szenvedélyre éhes nőket. Legújabb kiszemelt áldozata Egret Pointe előkelő származású és vonzó könyvtárosnője. A középkorú, egyedül élő Kathryn St. John nappal elégedetten éli őseihez méltó, városi hétköznapjait – és éjjel bekapcsolja a Csatornát, hogy kiélhesse buja vágyait. Mindkettejük élete gyökeres fordulatot vesz, amikor New Yorkból színre lép Timothy Blair, a kék szemű férfi…


Bűnös örömök


Az öt nő teljesen eltérő személyiség, de egyvalami közös bennük: ismerik és használják a Csatornát, mely a nők legtitkosabb vágyait elégíti ki. Habár 2013-at írunk, szenvedélyes álmaink szólhatnak különböző korok ismeretlen férfiideáljának, márpedig a nők érzéki fantáziáját kiszolgáló tévéadó megadja előfizetőinek a legkülönlegesebb vágyak beteljesülését is. Így lesz Nanny számára egy kelta harcos élete kalandja, Carla pedig férje távollétében egy kalózkapitánnyal fedezi fel eddig rejtve maradt képességeit.
De vajon hol van az a pont, ahol a valóság és a Csatorna által biztosított erotikus illúziók összeütközésbe kerülnek?

Bertrice Small a New York Times bestseller írója, számos díj birtokosa. New York állam legrégebbi angol településén él férjével, számos macskájával és papagájával. Mivel hisz abban, hogy mindig minden jól végződik, George és ő már negyven éve együtt élnek. Egy fiuk, menyük és három csodálatos unokájuk van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...