Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 28., péntek

Nora Roberts: Lehull az álarc


Nora Roberts új könyvében a szenvedélyes szerelmet gyilkosságok és kisvárosi botrányok kísérik. 

Egy nő hazatér szülővárosába, de a múlt árnyai az elpusztítására szövetkeznek. Clare Kimball tíz éve szinte menekülve hagyta ott a marylandi kisvárost, Emmitsborót, és meghódította a művészvilágot. Nemzedéke egyik legígéretesebb szobrászának tartják. A siker sem tudja azonban elhomályosítani az őt kísértő lidérces álmokat, és emlékeit apja öngyilkosságáról. A siker csúcsán Clare hátat fordít New Yorknak, hogy szembenézzen a démonaival.

A városka seriffje, Cameron Rafferty már az iskolában távolról csodálta Clare-t. Most, hogy a lány visszajött, a régóta parázsló érzés fellángol, és egyre szorosabb szálak fűzik őket egymáshoz. A múlt azonban ott kísért a nyomukban, és egy rejtélyes gyilkosságról kiderül, köze van mindkettejükhöz.

Ahogy halad a nyomozás, Clare és Cameron rájön, hogy a gonosz ott leselkedik mindenütt, még azokban is, akiket a legjobban szeretünk, akikben a legjobban megbízunk.

Vajon nem késtek-e el ennek a felismerésével?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...