Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 28., péntek

Nora Roberts: Ártatlan áldozatok


Innocence-ben, ebben a Mississippi állambeli kisvárosban, ahol hosszúak a nappalok és illatosak az éjszakák, a titkok nem sokáig maradnak rejtve. Ám amikor a városka legszebb lányai sorra kegyetlen gyilkosság áldozatául esnek, az emberek azt kezdik latolgatni, vajon egy errefelé, a deltavidéken ólálkodó idegen-e a tettes… vagy talán épp a szomszédjuk?

A pályájával együtt járó zaklatott életmódtól kiégett világhírű hegedűművésznő, Caroline Waverly lelki békére és egy kis gondolkodási időre vágyva érkezik Innocence-be. Azt reméli, hogy nemrégiben meghalt nagyanyja házában – a meleg nyáréjszakákon a fedett verandán üldögélve – megtalálja azt a nyugalmat, amelyre szüksége van. Ám Innocence valami egészen mást kínál neki: a jóképű, elbűvölő modorú Tucker Longstreetet. Tucker közismerten a felszínes, futó szerelmek híve. De elég egy pillantást vetnie Caroline-ra, hogy lássa, ez a lány más, mint a többi. Szenvedélyes közeledése váratlan érzelemhullámot indít el a hűvös és tartózkodó Caroline-ban.

De amikor a lány a háza mögötti tavacska sötét vizében megtalálja a sorozatgyilkos újabb áldozatát, a helyzet komolyra fordul. Mert ezzel a kis nyári flörttel csak az a gond, hogy a gyilkosságok első számú gyanúsítottja épp Tucker.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...