Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 17., hétfő

Brenda Joyce: Francesca Cahill 1-9.


Halálos szerelem

 
A 20. század elején játszódó történet főszereplője, a csinos Francesca Cahill New York egyik előkelő családjának sarja. A talmi csillogást nem sokra tartó, szociálisan érzékeny, rendkívül éles eszű lány saját korának különce: leghőbb vágya, hogy újságíró legyen, e szakmában az első nő. Titokban ezért főiskolára jár; férfiakat megszégyenítő módon tájékozott a politikában, reformer elveket vall, s egyletet alapít a szegények megsegítésére. Egy nap titokzatos körülmények között elrabolják a szomszédjukban lakó dúsgazdag család gyermekét. Francesca a saját otthonukban egy rejtélyes üzenetre lel, amelyet sikerül megfejtenie, így óhatatlanul belesodródik a nyomozás eseményeibe. A gyermek sorsát szívén viselő lány képtelen tétlenül várni, ezért a jóképű Rick Bragg rendőrfőnök munkáját hol segítve, hol akadályozva, magánnyomozásba kezd, számtalan veszélynek téve ki magát. Szerelem, féltékenység és bosszúvágy szövi át a rendkívül izgalmas és fordulatos történetet.
 
 

 

Halálos gyönyör

 
Francesca Cahill és Rick Bragg rendőrfőkapitány ismét együtt nyomoz! A fiatal, csinos, jól szituált New York-i család emancipált lánya egy bűntény sikeres megoldása után – amit a Halálos szerelem című kötetben ismerhettünk meg – elhatározza, magánnyomozónak áll. Takaros névjegyet készíttet magának, amit alkalmanként itt-ott elhelyez. Ezért nem meglepő, hogy nemsokára jelentkezik is az első ügyfele, egy rejtélyes hölgy, aki egy cédulát juttat el hozzá: SEGÍTSEN! JÖJJÖN AZONNAL! MA ESTE! Francesca eleget is tesz a titokzatos idegen kérésének, és éjnek idején felkeresi a megadott címen. Mivel bűnügy történt, hamarosan a jóképű rendőrfőkapitány is megjelenik a színen, aki ezúttal sem örül a cserfes ifjú hölgy jelenlétének, vagy talán csak remekül leplezi valós érzelmeit?
 
 

 

Halálos viszonyok

 
Francesca Cahill, az okos, ám minden lében kanál milliomoslány és a sármos rendőrfőnök, Rick Bragg újabb rejtélyes bűnügy felgöngyölítésén dolgoznak együtt. A vehemens fiatal lány ismét belekeveredik egy rendőrségi ügy felderítésébe, aminek a jóképű rendőrfőkapitány egyáltalán nem örül. Francesca ugyanis saját életét is kockára téve nyomozásba kezd egy rejtélyes és hátborzongató sorozatgyilkossági ügyben, amelyben az áldozatok brutálisan meggyilkolt fiatal, egyedülálló anyák, nem mellesleg egymás barátnői. Miközben Francesca és Rick felgöngyölítik a félelmetes esetet, egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és érzelmeik egyre veszélyesebb helyzetekbe sodorják őket. Vajon sikerül-e nekik még az előtt a gyilkos nyomára bukkanniuk, mielőtt egy új barátnő és maga Francesca is áldozatul esne a titokzatos elkövetőnek?
 
 

 

Halálos vágy

 
New Yorkban járunk, a 19-20. század fordulóján. Francesca, a csinos örökösnő rejtélyes bűnesetbe keveredik, amely személyesen is érinti: bátyja jegyesének a műtermébe törtek be. A különc lány nagy elszántsággal veti magát a nyomozásba, ám ezzel szinte egy időben újabb megoldandó feladattal találja magát szemben. Rick Bragg-gel, a gengszterek ellen küzdő rendőrfőnökkel kezd közös munkába. A férfi húgának is komoly szüksége van a segítségükre, ugyanis életveszélyesen megfenyegették, egy reggel pedig elrabolják a kislányát. A szálak a városon kívülre vezetnek, egy régi, kegyetlen ügyet felelevenítve.
Francesca és Rick izgalmas és cseppet sem veszélytelen nyomozása kettejük kapcsolatát erős vonzalommá alakítja, és összekuszálódott életüket tovább bonyolítja, amikor váratlanul megjelenik Rick gyönyörű felesége, aki négy éve hagyta el a férfit.
 
 

 

Halálos ölelés


New Yorkban járunk, 1902-ben. A híres színésznőt megfojtották, egy művész stúdiójában bukkannak holttestére, viszont a házigazdát hiába hallgatnák ki, eltűnt. Francesca Cahill, a gyönyörű amatőr detektív ezúttal a fojtogató gyilkos után nyomoz. Újból segítségére van Rick Bragg, és főhősünk most sem tudja kivonni magát a férfi bűvköréből.
Francesca Cahillt, a gyönyörű örökösnőt, a híres amatőr detektívet szokatlan időben hívják a telefonhoz. A vonal túlsó végén Rick Bragg, a jóképű főfelügyelő, aki újabb bűnügy helyszínére rendeli. A mostani eset személyes ügy, hiszen az áldozat nem más, mint a lány bátyjának szeretője. A gyilkosságot újabb követi. Vajon hány nőnek kell még meghalnia selyemharisnyával a nyaka körül?
A bűntény szálainak felgöngyölítésében újra együtt dolgozik Rick és Francesca, bár a lány megpróbál véget vetni a kettejük közt lévő szerencsétlen viszonynak, most sem tudja kivonni magát a férfi közelségének bűvköréből.
Mindeközben a nyomozás tétje egyre nagyobb: versenyt kell futni az idővel, hogy megállítsák a fojtogatót, mielőtt újra lecsap.


Halálos ígéret

 
A gyönyörű és éles eszű New York-i magánnyomozó, Francesca Cahill komoly dilemmákkal szembesül a magánéletében. Igent mond a dúsgazdag üzletembernek, az aranyifjú Calder Hartnak, annak ellenére, hogy szívének minden rezdülése Hart féltestvére, a sármos rendőrfőkapitány, Rick Bragg felé húzza. Az érzelmi viharok közepette ráadásul ismét rejtélyes bűnügybe keveredik: a város szegénynegyedéből sorra tűnnek el a csinos kamaszlányok, és sem a rokonok, sem az ismerősök nem tudnak semmit. Vajon rabszolgamunka vagy gyermekprostitúció áll a háttérben? Francesca teljes erővel beleveti magát a nyomozásba, amelyben Calder Hart segítője és támasza lesz, nem csoda, hogy a közös munka során a két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz. Számos megpróbáltatás és váratlan esemény ellenére után Francesca nemcsak a bűnügy szálait göngyölíti fel sikeresen, hanem kétségeivel is leszámol, és megtapasztalja a szerelem önfeledt pillanatait.

 

Halálos illúziók

 
New York, 1902.
 
Egy rejtélyes támadó már három fiatal nőt sebesített meg súlyosan. Francesca Cahill, az éles eszű, ügyes és bátor magánnyomozó haladéktalanul munkához lát. A veszélyes eset azonban nemcsak a mind nagyobbra növekvő amerikai város szegénynegyedének legsötétebb utcáira vezeti el, hanem önvizsgálatra is készteti. El kell döntenie, hogy valóban szerelmes-e abba a férfiba, akinek odaígérte a kezét…
 
 

 

Halálos csókok


Francesca Cahillt késő éjszaka egy kétségbeesettnek tűnő levél szólítja el otthonról. Amikor megérkezik a szépséges, ám rossz hírű Daisy Joneshoz, a fiatal magánnyomozó lányt véres jelenet fogadja. A luxusprostituáltat kegyetlenül meggyilkolták. A tetthelyen pedig Francesca nem mást lep meg, mint Calder Hartot, a saját vőlegényét, akinek Daisy nem is olyan régen még a szeretője volt…



Halálos esküvések

 
Csapdába estem! – döbben rá Francesca Cahill egy kihalt és sötét galériában, amelynek az ajtaja hirtelen becsapódik a háta mögött. Fel nem foghatja, hogy lehetett ilyen óvatlan, hiszen tapasztalt magánnyomozó. És éppen most csalták ide, amikor néhány óra múlva feleségül kellene mennie élete nagy szerelméhez, Calder Harthoz. Névtelen levélben értesítették, hogy itt van az az ellopott festmény, amely a New York-i elit köreiben hatalmas botrányt kavarna, ha nyilvánosan kiállítanák. A kompromittáló kép ugyanis egy meztelen nőt ábrázol, aki nem más, mint ő maga. Ki kell jutnia a galériából, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen annak a macska-egér játéknak, amelyet ismeretlen rosszakarója játszik vele. Ám Francescának hamarosan arra is rá kell döbbennie, hogy nevenincs ellensége nemcsak a jó hírét akarja tönkretenni, hanem egyenesen az életére tör…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...