Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 17., hétfő

Christina Dodd: Sötétség örökösei 1-4.


A sötétség illata


Angyali csábítás, démoni szenvedély

Ezer évvel ezelőtt egy brutális harcos járta az orosz sztyeppéket, és veszedelmes üzletet kötött. Cserébe a képességért, hogy átalakulhasson kegyetlen, vérengző fenevaddá, amikor csak kedve tartja. Konsztantin eladta a lelkét – és leszármazottai lelkét – az ördögnek.
Aztán egy nap egy veszélyes prófécia felfedi az igazságot: egy család arra rendeltetett, hogy megküzdjön a sötétséggel – vagy szembenézzen a kárhozattal.
Ann Smith szerelmes főnökébe, Jasha Wilderbe, azonban a férfi elcsábítására irányuló merész terve füstbe megy, amikor szembesül egy erős farkassal, amely a szeme láttára változik át azzá a férfivá, akit imád. Hamarosan rájön, hogy nem menekülhet el a sorsa elől, ugyanis Jasha Konsztantin leszármazottja, és Ann feladata megtörni a férfi lelkét gúzsba kötő átkot.



A sötétség érintése


Féktelen vágyak, ördögi titkok

A jóképű, erős Rurik Wilder küzd a sötétséggel – a külső és a belső sötétséggel egyaránt. Rendelkezik a képességgel, hogy kedve szerint felvegye egy vad ragadozó madár alakját, ám ez a képessége halált és pusztulást eredményez. Egyszer aztán lehetősége adódik saját maga felszabadítására, és azon végzetes paktum felbontására, amely évszázadok óta szolgaságban tartja a családját. Egy nő azonban az útjába áll – Tasya Hunnicutt, az írónő, aki mindenáron bosszút akar állni a gyilkosokon, akik végeztek a családjával. Azokon a gyilkosokon, akikről az a hír járja, hogy olyan képességekkel bírnak, amelyekkel közönséges ember nem rendelkezhet.



A sötétség árnyékában

 
Cserébe a képességért, hogy szívtelen vadállattá változhasson, egy brutális harcos eladta saját és leszármazottai lelkét az ördögnek. Most, ezer évvel később a Wilder testvérek harcba szállnak a bennük lakozó sötétséggel.
A kegyetlen párduccá változás képességével megáldott – vagy megátkozott – Adrik Wilder, akit sötét erő hajt, elhagyja családját, és lemond a tisztességről cserébe a bűnös életért. Amikor a helyzet úgy hozza, elrabolja az erős akaratú Karen Sonnettet, hogy saját önző céljaira felhasználja. Karen bátorsága és szenvedélye hatására azonban megkérdőjelezi a családját sújtó átok erejét. Amikor pedig felbukkan egy új gonosz erő, Adriknak választania kell: bosszút áll ellenségein, és szabadságot nyer saját lelke számára, vagy megmenti Karent a rá váró sorstól, ami a halálnál is borzalmasabb…
 
 

 

A sötétség lángjai

 
Cserébe a képességért, hogy szívtelen vadállattá változhasson, egy brutális harcos eladta saját és leszármazottai lelkét az ördögnek. Most, ezer évvel később a Wilder testvérek harcba szállnak a bennük lakozó sötétséggel.
Doug Black, a jóképű zsaru elhatározza, hogy megkeresi a szüleit, akiktől semmi mást nem kapott, csak rémisztő képességét, hogy vérengző, aranyszínű pumává változzon. Kutatásai elvezetik egy nőhöz, aki pontosan olyan egzotikus és félelmet nem ismerő, ahogyan a neve is mutatja. Tűzmadár Wilder számára a természetfeletti képességek nagyon is ismerősek, de amikor fény derül Doug titkára, a lány eltűnik, magára hagyva a férfit. Azonban senki sem menekülhet el egy vadászó puma elől. Amikor a férfi rátalál, el kell dönteniük, mi erősebb: a kettejüket egymáshoz láncoló szerelem – vagy a titok, amelyek azzal fenyegetnek, hogy elválasztják őket egymástól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...