Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 17., hétfő

Christina Dodd: Újabb botrány 1-2.


Újabb botrány

 
Két előkelő unokatestvér személyazonosságot cserél. Madeline de Lacy, Magnus hercegnője szinte képtelen elhinni, hogy előkelő apja kártyán eljátszotta egész birtokát – és vele együtt őt, a lányát is. A makacs Madeline azt tartja magáról, hogy ő Anglia egyik legokosabb fiatal nője. Elhatározza, hogy visszanyeri családja vagyonát, ezért személyazonosságot cserél unokahúgával, Eleanorral, aki társalkodónőként él velük. A szelíd lányt küldi el ahhoz a férfihoz, aki apjától elnyerte a kezét. Ő maga ezután egy megszállott szerencsejátékoshoz szegődik, ahol félénknek, szerénynek próbál látszani. Persze egyik tulajdonság sem igazán jellemző rá, ám mindenáron vissza akarja nyerni a családi vagyont. Amikor már úgy gondolja, hogy a dolgok nem fordulhatnak rosszabbra, találkozik Gabriel Ansellel, Campion grófjával, és a helyzet tovább romlik. Négy évvel korábban Madeline és Gabriel jegyesek voltak, és a lány imádta a férfi szemtelen csókjait. Most még annak a gondolata is, hogy feleségül kellene mennie egy vadidegenhez, eltörpül a kín mellett, hogy ismét szemben találja magát a hűtlen Gabriellel – az egyetlen férfival, akit valaha igazán szeretett.
 
 

 

Az elcserélt hercegnő

 
Magnus hercegnőjét apja elvesztette kártyán. Aki azonban helyette érkezik, szégyenlős, csendes unokahúga, Eleanor. Eleanor de Lacy minden bizonnyal pillanatnyi elmezavarban szenvedett, amikor beleegyezett, hogy szerepet cserél határozott, erős akaratú unokatestvérével. Biztos volt abban, hogy soha nem lesz képes meggyőzni Remington Knightot egybekelésük helytelen voltáról – különösen mivel a férfi láthatóan nagyon szerette volna nyélbe ütni e házasságot. Ráadásul rendkívül jóképűnek találja Remingtont – és lenyűgözik a férfi csábítási kísérletei. Ha azonban tudomására jut a csalás, a merész világfi szörnyű rombolást vihet végbe… mind a lány jó hírében, mind a szívében. Remington egy gőgös, határozott arisztokrata nőre számított, aki biztosítja helyét a magasabb társadalmi körökben. A „hercegnő” azonban a lehető legkellemesebb meglepetés – szerény, melegszívű, meghatóan félénk, és ráadásul szép is. Pontosan az a menyasszony, akibe szenvedélyesen bele tudna szeretni… ha nem akarna oly elszántan bosszút állni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...