Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 2., szerda

Barbara Delinsky: Drágakő / Köztünk marad


Hillary Cox írónő egy tv-showból értesül róla, hogy a dúsgazdag turmalinbánya-tulajdonos, John St. George, aki 27 éve a szeretője, egy másik nőt vesz feleségül. Bosszúból Hillary úgy dönt, hogy könyvet ír, melyben a nyilvánosság elé tárja John sötét titkokkal, galádságokkal teli múltját.

John húga, Pamela St. George szintén bosszút forral a férfi ellen, így akarja megtorolni a gyermekkora óta elszenvedett sorozatos sérelmeket.

A három évtizedet átfogó családi dráma, akárcsak egy drágakő, számos életsorsot tükröz vissza. A történetből egy gonosz, önző, ember jelleme rajzolódik ki, aki gátlástalanul gázolt át családtagjain, szerelmein, kőkeményen ragaszkodva saját elképzeléseihez az üzleti és magánéletben egyaránt.


 

Ezt az anya-lánya köteléket semmi sem tépheti szét. Még az igazság sem. Deborah Monroe és lánya, Grace egy buliról hazafelé tartva autójukkal elgázolnak egy férfit, aki a sötétben fut. Grace ült a volánnál, Deborah azonban még a rendőrség kiérkezése előtt hazaküldi őt, hogy magára vállalja a felelősséget a balesetért.

A később csalásnak minősülő döntés később önálló életre kel, és veszélybe sodorja anya és lánya kivételesen erős kötelékét.

A Köztünk marad felejthetetlen történet a jó szándékból hozott rossz döntésekről és egy félresikerült hazugság szörnyű következményeiről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...