Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. szeptember 2., szerda

Barbara Delinsky: Indián nyár / Családi viszonyok / Zsákutca / TisztaKék



Amikor a hetvenhat éves Natalie Seebring megözvegyül, és elhatározza, hogy feleségül megy csodás tengerparti szőlőskertjének egyik alkalmazottjához, gyermekei ugyancsak megbotránkoznak. Az energikus és még mindig vonzó Natalie erre úgy dönt, magyarázatképpen megírja emlékiratait. Olivia Jonest bízza meg, hogy segítsen neki.

A magányos fiatal nő, aki egyedül neveli kislányát, kapva kap az alkalmon, azt reméli, végre bekerül egy családba, ráadásul a busás honoráriumból taníttathatja diszlexiás gyermekét. Csakhogy semmi sem olyan, mint amilyennek elképzelte.

Simon Burke, a szőlőgazdaság vezetője például igen ellenségesen fogadja, pedig igazán jóképű fiatalember.

A ház asszonya viszont annál jobban ragaszkodik Oliviához, minél több titkot tár fel előtte a saját életéből. Csakhogy lassan kész az emlékirat, s Oliviának mennie kell.

Lesz-e, aki marasztalja? Natalie? És a jóképű Simon, aki már rég feladta ellenérzéseit, vajon elengedi-e?

A mozgalmas, fordulatokban és váratlan eseményekben gazdag regény finom megfigyeléseivel, árnyalt lélekábrázolásával, lenyűgöző meseszövésével Barbara Delinsky legjobb művei közé tartozik, s mindazok számára élményt nyújt, akik szívesen olvassák Nora Roberts műveit.


 

Dana Clarke mindig szilárd hátteret adó otthon és család után sóvárgott, hogy kompenzálja saját nehéz gyermekkorát. Most boldog házasságban él egy előkelő családból származó férfival, és első gyermeküket várják. De azon a napon, amely élete legboldogabbja lehetne, egész addigi világa darabokra hullik.  Gyönyörű és egészséges kislányt szül, aki azonban afroamerikai vonásokat hordoz.

Dana férje az asszony legnagyobb megdöbbenésére aggódni kezd, hogy az emberek esetleg azt gondolják majd, Dana félrelépett.  Csak úgy menthetik meg a helyzetet, ha Dana felkutatja az apját, akiről semmit sem tud, és kinyomozza az esetleges afroamerikai örökséget a családjában.

Dana elszántsága, hogy kiderítsék az igazságot, szívszorító utazásra viszi őket mindkettőjük családjának múltjába, miközben előítéletekben és félelmekben gyökerező súlyos titkokra derül fény.



Egy connecticuti villanegyed bájos kis zsákutcájában három házaspár éli harmonikus életét mindaddig, amíg az egy éve megözvegyült, és attól kezdve egyedülálló, fiatal és gyönyörű szomszédasszonyukról ki nem derül, hogy állapotos.

Ki az apa? Lehet, hogy a három férj egyike?

Mindhárom házasságot megmérgezi a kételkedés és a féltékenység.

Legyőzhető-e egy ilyen érzelmi válsághelyzet? Melyikük kapcsolata elég erős ehhez?

Barbara Delinsky új könyve meglepetésekben és váratlan fordulatokban gazdag. A feltétlen bizalom és igaz szerelem regénye.


 

Annie Barnes hazatérésével Middle Riverbe régi titkok tárulnak fel. Annie tisztában van vele, hogy haza kell utaznia, ha választ szeretne kapni az anyja halálának körülményei kapcsán felmerült nyugtalanító kérdéseire.

Amikor a városka lakói meghallják, hogy Annie hosszabb szabadságra a városba érkezik, mindenki – még saját nővérei is – azt hiszi, hogy róluk akar regényt írni. Annie kérdezősködése felborzolja a kedélyeket.

Közellenséggé válik, amikor sikerül kiderítenie, hogy a helyi papírgyár mérgező anyagokat bocsát ki – s kezdi azt hinni, hogy ezeknek köze lehetett édesanyja betegségéhez, amely a halálát előidézte. Mivel a papírgyár a városka legjelentősebb munkaadója, mindenki attól fél, mi lesz, ha Anni mélyebbre ás. Félelmeik lassan rosszindulattá sűrűsödnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...