Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 19., csütörtök

Joan Elliott Pickart: Az angyalok éneke / A rejtély


Drew Sloan még sosem találkozott olyan nővel, aki puskával kényszerítette volna bármire is. Ám egyszer csak ott állt mögötte a gyönyörű Memory Lawson, és azt követeli, hogy azonnal hagyja el az ő „szent” hegyét. Drew egy szempillantás alatt észreveszi az erős vonzalmat kettőjük között, de Memoryt a múlt fenyegető árnyai fékezik meg abban, hogy átadja magát a mindent elsöprő szerelemnek. Vajon lesz-e végre Memory eddig apa nélkül felnövő kislányának apukája? Vajon meg tudja-e győzni Drew élete nagy szerelmét arról, hogy semmi nem állhat boldogságuk útjába?


 

A varázslatosan szép, vörös hajú Liberty Shaw egy napon váratlanul könyvesboltot örököl Los Angelesben. Nemsokára egy nem kevésbé varázslatos férfi toppan be a kis boltba és Liberty életébe: Finn O'Casey, a festőművész. És ezzel kezdetét veszi kettőjük meglepetésekkel, kalandokkal, perzselő vággyal teli regénye.

A gőgös és dúsgazdag Victoria Manfield eltűnt – elveszett? ellopott? – naplója is nagy szerepet játszik a fordulatos történetben; idővel azt is megtudhatjuk, miért kell az egykori titkos ügynökből kaszinótulajdonossá lett Jard Loringnak Las Vegasból meglepetésszerűen New Orleansbe repülnie, és mindezt átszövi a vágy és a varázslat: a gyönyörű Liberty és a daliás Finn diadalmas szerelme.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...