Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. november 19., csütörtök

Iris Johansen: Kedves vadember

Kedves vadember

Ricardo Lázaro, a legendás költő katona, Saint Pierre forradalmi vezetője fogságba esett az egyik támadás során. Ám még sikerült megmentenie Lara Clavel öccsét, és a szép nő azzal az elhatározással érkezett meg a szigetre, hogy kiszabadítja öccse megmentőjét.

Lara tudta, hogy csak akkor sikerülhet a tervük, ha meggyőzi fogva tartójukat arról, hogy Ricardo beleszeretett.  Amikor szemtől szembe találta magát a forradalmi vezérrel, rájött, hogy minden porcikája kívánja, szereti a férfit.

Ricardó mindent megtett, hogy megvédje ezt a szőke angyalt a szenvedésétől, de a körülmények úgy hozták, hogy ez elkerülhetetlenné vált. Nagy szüksége volt ekkor messze földön híres erejére, ami nélkül nem élhette volna túl a tíz évig tartó polgárháborút. Lara szemének tüze ráébresztette, hogy a forradalom mit vett el tőle – szeretetet, gyengédséget, kötődést. Ricardo azt vallotta, hogy vannak dolgok, amikért érdemes harcolni.

Vajon Lara meg tudja győzni arról, hogy a szerelem és a boldogság az, amiért a legtöbbet érdemes küzdeni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...