Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. április 13., szerda

Ella Barrick: Gyilkosság tánclépésben (Táncparkettkrimi 1.)


Vigyázat, ez a történet lesodorja a lábáról!
Amikor Stacy Graysin rajtakapja vőlegényét és táncpartnerét, Rafe-et, hogy az ágyban mambózik egy szambakirálynővel, azonnal felbontja az eljegyzésüket. Ám továbbra is közös tánciskolájuk társtulajdonosai maradnak. Rafe azzal akarja nyereségesebbé tenni a stúdiót, hogy hiphop- és szteppórákkal bővítené a kínálatot, de Stacy inkább leborotválná szőke fürtjeit, semhogy ilyen zenére táncoljon. 

Amikor Stacy felfedezi Rafe holttestét a tánciskolában, nem tud magához térni a döbbenettől, amikor pedig a rendőrség őt nevezi meg első számú gyanúsítottként, úgy dönt, nyomozásba kezd, mert semmi kedve a cellatársaknak börtönrockot tanítani. 

Mindenki arra számít, hogy Stacy lesz a stúdió kizárólagos tulajdonosa, Rafe azonban megváltoztatta a végakaratát. Az így hirtelen képbe került rokon készen áll arra, hogy eladja a részét annak, aki a legtöbbet ígéri érte… aki, nem kizárt, hogy maga a gyilkos.

1 megjegyzés:

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...