Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2016. április 13., szerda

Jennifer Blake: Tiltott vágyak 1-2.


Tiltott vágyak


Lorna kiálthatott volna, megüthette volna a férfit, vagy kitéphette volna magát a karjából. Ehelyett bódultan bámult az idegenre, és önkéntelenül is közelgő nászéjszakájára gondolt, arra a férfira, aki majd az ágyában fog feküdni. Eszébe jutott szívből jövő esküje, amit nem olyan régen tett, hogy inkább odaadja magát egy másik férfinak. Bárki másnak. 
A férfi egy pillanat múlva már Lorna mellett ült. Levette és félrelökte róla a vizes kabátot, majd izmos keble melegére vonta., A lány fázott, de nem ezért remegett meg, amikor megérezte a férfi ölelésének izzó forróságát. Elbódította az a merészség, hogy egy úriember így viselkedik egy gondos nevelésben részesített nővel, ezért néhány pillanatig mozdulatlan maradt. Egy ideig így nézték egymást némán, mintha számukra megállt volna az idő. A férfi nem tudott tovább ellenállni a kísértésnek, s Lorna ajkához érintette az ajkát. 
Villám hasított át az égen, fehér fénnyel árasztva el a szobát. Vibráló feszültsége megvadította Lorna érzékeit. Didergő teste felforrósodott, s ő elvesztette uralmát az akarata felett…



Vallomás a holdfényben


A bölcsesség, a büszkeség és az erkölcsi felfogás, amiben Lorna felnevelkedett, azt mondatta vele, hogy hagyja el Ramont, és soha többé ne találkozzon vele. De Lorna nem akart sem bölcs, sem büszke, sem erkölcsös lenni. Ő egyszerűen csak azzal a férfival akart élni, akit szeretett….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...