Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 16., vasárnap

Georgia Cates: Shallow - Sekély (Going Under 2.)


Nick Hawke szereti a gyors kocsikat és a még gyorsabb lányokat. Olyan gyorsan váltogatja a nőket, mint ahogy izmos autójával száguldozik a Collinsvillei Strip pályán, és ezt soha nem is akarta másképp. Eltökélten kerüli azt a pusztítást, amin az apja keresztülment, amikor az anyja elhagyta őket, mert nincs több hely a szívében egy egyéjszakás kapcsolatnál. Olyan dolgokban keresi a boldogságot, mint száguldás, autók, adrenalin és egyéjszakás kalandok.
A legnagyobb rémületére mindez megváltozik, amikor váratlanul összefut egy régi barátjával és bemutatják Payton Archernek, az első olyan lánynak, aki többet ér egy jó esténél. Beindul a gépezet… de a lány teljesen immunis rá és az ő simulékony beszédére.

Payton Archer keresi a saját Jessiét, és még nem adta fel, hogy megtalálja… legalábbis addig, amíg ősszel el nem megy az egyetemre, mert abban biztos volt, hogy ott megtalálja a tökéletes fiút, aki beilleszkedik az ő tökéletes világába. Úgy tervezi, hogy a nyár három hónapját eseménytelenül, csakis szórakozással tölti, de kiderül, hogy ebből semmi sem lesz, amikor Payton beleütközik Nick Hawkeba, Jessie egyik régi Collinsville-i barátjába. Sokkolja őt a fiú azonnali és intenzív vonzereje, mert semmi sincs benne, amit ő keres. Persze, dögös és szexi, de Collinsville-i, ami egyáltalán nem felel meg az ő elvárásainak. Mindenre, amit tesz, Payton szíve dübörögve válaszol, mert izgalmas és veszélyes, de nem a gyors autók és a veszélyes élet az, ami a legjobban megijeszti Paytont… hanem, ahogy érzi magát valahányszor csak Nick Hawke ránéz.

5 megjegyzés:

  1. Szia Dóri!

    Régebben követtelek sok helyen és ezt a blogodat is figyelem, mert hasonló az érdeklődésünk és adok a véleményedre. Nem akarlak zavarni, de csak egy elméleti kérdést szeretnék feltenni. A Sekély egy sorozat második része, amire rájöttem csekély angol tudásommal. A Sekély rajongói fordításban van fenn mindenhol, ezért feltételezem, hogy az első rész sincs meg magyar könyvkiadásban, viszont szeretném elolvasni. Nem könyvet kérek tőled, csak egy választ, hogy tudsz-e az első részről annyit, hogy van-e rajongói fordítása? Ha te nem tudsz róla, akkor senki más:) Ha nem létezik, ettől függetlenül a Sekély elolvasható? Az első rész ismerete nélkül is érthető?

    Köszi előre is, ha válaszolsz.

    Sziszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sziszi!

      Ahhoz képest, h rajongói fordítás... élvezhető, nem kíván túlbuzdítást, avagy hiányt a könyv. A fordító, figyelt arra, h mit mire fordítson le helyesen. Legalábbis nekem így jött le a könyv.

      Az első része, nincs le fordítva... de nem is hallottam róla, h volna, v h lesz e...

      Olyan a második rész, mint ha... pl. tegyük fel: Julie James: FBI sorozatát... olvastad? Vagy a Sherry Gammon: Port Fare sorozatát?

      A két főszereplő, nem az első rész főszereplői... max a női főszereplő lehet benne az első részben, mint mellékszereplő... de az is lehet, hogy a férfi... ezt nem tudom pontosan...

      Rem tudtam vmennyire választ adni a kérdésedre... :$

      Dora Sullivan

      Törlés
  2. Köszi, hogy válaszoltál:) Majd elolvasom az ünnepek után:)

    VálaszTörlés

  3.   Vissza az elveszett szerető varázslatok * Szerelem kötelező varázslatok * Házassági varázslatok * Válás varázslatok * Állítsa meg a válási varázslatokat * Zárja ki a korábbi szerető varázslatokat * Törés varázslatokat * Meleg szerelmi varázslatok.
    * Gyors és hatékony eredmények * Garantált eredmények * Az összes varázslat 24 órán belül leadott * Bizalmas helyesírási szolgáltatásokat kínálok
    E-mail küldése: templeofanswer@hotmail.co.uk
    A mi alkalmazás +2348155425481

    VálaszTörlés

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...