Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 16., vasárnap

Francine Rivers: Megváltó szeretet / Skarlátvörös fonal


Az 1850-es évek Kaliforniája az amerikai aranyvidék, ahol a férfiak eladják a lelküket egy zsák aranyért, a nők pedig testüket bocsátják áruba, hogy legyen egy hely, ahol álomra hajthatják a fejüket.
Michael Hosea, az egyszerű farmer megpillantja az utcán sétáló, angyali szépségű Angelt, aki a Hercegnő vezette nyilvánosházban dolgozik. A férfit megigézi a látvány: úgy érzi, az ő feladata megmenteni a kiszolgáltatott lány életét és lelkét. Szép lassan meglágyítja a nő keserű ellenállását, és Angel szíve akarata ellenére Michael felé fordul. Az ismeretlen érzések tengerében azonban felcsapnak a múlt kísértő hullámai, így a lány a menekülést választja.



Francine Rivers Skarlátvörös fonal című, Arany Oroszlán díjjal kitűntetett könyvében is folytatja azt az elkötelezettséget, hogy ne csak szórakoztasson, de inspirálja is olvasóit.

A Skarlátvörös fonal egy csodálatos házasság viszonttagságainak megrendítő krónikája, amelyen azonban mindvégig átsugárzik a szerelem, a hit és az újrakezdés reményének mérhetetlen izgalma.
A főhős, Sierra Madrid egy napló oldalain keresztül találkozik egykoron élt rokonával, Mary Kathryn McMurray-vel, aki hasonló érzelmekkel és dilemmákkal küzdött a maga korában. A megsárult lapú könyvecske segít nekik visszatalálni önmagukhoz és elveszettnek hitt boldogságukhoz.

Francine Rivers édes-bús elbeszélése mindazoknak szól, akik hisznek abban, hogy a szerelem a lélekből fakadó erőből táplálkozik és képes arra, hogy a férfit és a nőt összekapcsolja egy életre. 
A világhírű írótól hazánkban már megjelentek Az ártatlanság gyermeke és a Megváltó szerelem című, nagysikerű romantikus regényei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...