Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 16., vasárnap

Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet / Édességek királynője



Josey Cirrini három dologban biztos: a tél a legkedvesebb évszaka, a Déli Szépség tökéletes ellentéte, és kedvenc ételei között van az összes édesség. Mikor Josey az anyja eseménytelen házába költözik, az egyetlen vigasza egy rakat édesség és a romantikus történetek, amik segítségével elmenekülhet az éjszakába. Egészen addig, míg meg nem ismeri Della Lee Bakert, aki egy részben a végzet, két részben a tündér keresztanya. Della Lee kitartó szeretetével Josey addigi élete kiszélesedik. Még Chloe Finly-vel is össze kapcsolódik, aki megmagyarázhatatlanul feltűnik a könyveivel, mikor szükség van rá – és akinek kapcsolata van Josey álmainak alakjával. Josey hamarosan egy olyan életet kezd élni, ahol a piros szín egy ijesztő hatalom, és ahol az indulattal tojást lehet sütni, mégpedig a dobozban is.
Meleggel, értelemmel és egy kevéske varázslattal csordultig telve, itt a lenyűgöző mese a barátságról, szeretetről – és a mindennapok elbűvölő lehetőségeiről.



Sarah Addison Allen, a világszerte méltán népszerű amerikai szerzőnő varázslatos világában bármi megtörténhet – még akár az is, hogy az életét zsarnokoskodó édesanyja árnyékában élő Josey Cirrini gardróbszobájába váratlanul beköltözik egy idegen nő. A hívatlan vendégnek mindenről megvan a határozott véleménye, főleg, ha szívügyekre terelődik a szó, és ennek hatására a huszonhét éves Josey nemsokára úgy érzi, hogy egy napon talán neki is szerencséje lesz a szerelemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...