Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 9., péntek

Anna Godbersen: Luxe girl 1-2.

Luxe girl


A gyönyörű és gazdag lányok kegyetlen játékokat űznek A hamis mosolyú szívtiprók bűnös vágyakkal teltek Hazugságok, titkok, botrányos viszonyok.

1899, Manhattan

Képzeld el, hogy Jane Austen a legvadabb Bad Girl…

Az elbűvölő Elizabeth Holland New York egyik befolyásos és gazdag családjának leánya; bálkirálynő, aki úgy játszhat a férfiszívekkel, ahogy neki tetszik. Ám egy nap rossz hírek érkeznek, a családot anyagi csőd fenyegeti. Liz egy módon mentheti meg a becsületüket, ha hozzámegy Henry Schoonmakerhez, a nőcsábász, részeges, de gazdag fiúhoz.

Az esküvő gondolatát mindketten gyűlölik, Elizabeth gyermekkori szerelmével folytat viszonyt, míg Henry a Holland család kisebbik lányát szédíti. Ekkor a városi bulvárlapok kedvelt szereplőjét, Manhattan üdvöskéjét, az álompár női tagját szörnyű baleset éri… Elizabethet sokan irigyelték, de vajon kinek állhatott érdekében végleg elhallgattatni?

A fényűzés világában öt fiatal veszélyes életet él. Az ártatlanság kora számukra korántsem ártatlan.


 Borító

Pletykák

 
A gyönyörű és gazdag lányok kegyetlen játékokat űznek.
A hamis mosolyú szívtiprók bűnös vágyakkal teltek.
Hazugságok, titkok, botrányos viszonyok.

1899, Manhattan

Elizabeth Holland végzetes balesete óta New York befolyásos üzletemberei, gazdag előkelőségei és szívtiprói mind a gyönyörű és hiú Diana körül forgolódnak, aki a Holland család utolsó reménysége a teljes anyagi csőd és megalázó bukás elkerülésére.

A nőcsábász Henry, a törtető Lina és a szédítés királynője Penelope Hayes újra összekerül, és ki-ki nekilát, hogy megfejtse Elizabeth hátrahagyott titkait.

A régi barátokból esküdt ellenség válik, és aki érvényesülni akar ebben a kegyetlen világban, annak ismernie kell a szabályt: a származás és a vagyon sokat ér, de a pletyka a legértékállóbb valuta.

A fényűzés világában öt fiatal veszélyes életet él. Az ártatlanság kora számukra korántsem ártatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...