Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 9., péntek

Bauer Barbara: Légikisasszonyok 1-2-3.

Légikisasszonyok


Minden nő ábrándozott már arról, milyen lenne légikisasszonyként dolgozni. Minden férfi ábrándozott már arról, milyen lenne légikisasszonyt szeretni. Hiszen a stewardessek mind gyönyörű lányok, magasak, vékonyak, mosolygósak, bájosak, és nem utolsó sorban belevalók. Amikor a repülőtéren elegáns egyenruhájukban, maguk mögött húzva könnyű gurulós bőröndjüket, emelt fővel átvágnak a várakozó utasok hadán, olyan impozáns látványt nyújtanak, hogy mindenfelől irigykedő pillantások kísérik őket.

Ez a varázslatos világ szippantja be a négy kezdő légiutas-kísérőt, akik már az első nap örök barátságot fogadnak egymásnak. Ők lesznek az elválaszthatatlan négyes: a Szende, a Szórakozott, a Dög és a Meleg, vagyis Anna, Szonja, Dia és Dani.

Kalandjaik minket is tízezer méter magasra repítenek, ahol a hétköznapi utasokon túl szexéhes pilóták, ármánykodó kolléganők, hatalmaskodó politikusok, megvadult focirajongók, fékezhetetlen iskolások, elkényeztetett széplányok és könnyű hódításhoz szokott üzletemberek teszik próbára a személyzet türelmét.


 

Két út között

 
A felhők fölött minden más. Még a szerelem is. Ki tudná ezt a legjobban, ha nem a négy légiutas-kísérő: a Szende, a Szórakozott, a Dög és a Sármőr? Anna, Szonja, Dia és Dani – akiknek barátsága akkor kezdődött, amikor mindannyian kezdőként csatlakoztak az Air Budapest csapatához – mostanra igazi profivá váltak: átéltek majdnem katasztrófával végződő repülőutat és fedélzeti temetést, volt részük távol-keleti szexkalandokban és dermesztő kultúrsokkban, megbirkóztak kihívó utasokkal és féltékeny kollégákkal. Sok mindent láttak, és még többet tanultak. De vajon eleget-e ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot?

A Légikisasszonyok folytatásában továbbkísérhetjük az elválaszthatatlan négyes sorsát: miközben Anna még most sem hajlandó szembenézni a démonaival, Szonja álomesküvőről álmodozik, és ezzel majdnem kockára teszi a jövőjét. Dia pedig újabban már nemcsak a „Szexisten” becenévre hallgató rejtélyes utassal, hanem egy egész vízilabdacsapattal csalja egyébként kiváló férjnek ígérkező, hűséges udvarlóját. És végül ott van Dani, aki saját múltja titkainak felkutatására indul – ám ezzel olyan útra lép, amelyről senki sem tudhatja, pontosan hová vezet…


 

Magánutak

 
Nincs érdekesebb munka, mint a légikisasszonyoké, akik szépek, kedvesek, mosolygósak, ugyanakkor egyformán megállják a helyüket feszültséggel terhes, veszélyes szokatlan vagy éppen mulatságos helyzetekben. A Légikisasszonyok hősei ezúttal már harmadik alkalommal árulják el nekünk, mi történik a felhők között, tízezer méter magasan és lent a földön, a repülőtér kulisszái mögött. Anna, Szonja, Dia és Dani akkor kötött barátságot, amikor kezdőként csatlakoztak az Air Budapest csapatához, és az eltelt hónapok során valamennyien igazi profivá edződtek.

A nagy négyes, azaz a Szende, a Szórakozott, a Dög és a Meleg továbbra sem unatkozik, hiszen a magánéletük konfliktusaival ugyanúgy szembe kell nézniük, mint az útközben rájuk váró és a korábbiaknál is izgalmasabb kalandokkal. Átélnek bombariadót és segédkeznek szülésnél, szállítanak bilincsbe vert terroristát és egész csapatnyi fegyelmezetlen turistát, megbirkóznak féltékeny kollégákkal és röpke fedélzeti szexre vágyó fiatal katonával, és a szemük se rebben, ha hóvihar tartóztatja fel őket, vagy élesre töltött fegyverek merednek rájuk egy orosz repülőtéren. Közben valamennyien a szerelmet és a boldogságot keresi, és mire elbúcsúzunk tőlük, mindegyikük megtalálja a maga útját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...