Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 9., péntek

Eloisa James: Hercegnő kvartett 1-4.

Szerelmes hercegnő


Gina Girton hercegével köti össze életét, de a ceremónia után délceg házastársának el kell hagynia a kontinenst. Hogyan alakul viszonyuk a herceg visszatérte után?

Girton hercegnője az egyedül élő, férjezett asszonyok vidám, független, kacér életét éli, mindaddig, amíg úgy nem dönt: meg akar szabadulni férjétől, akihez gyerek fejjel hozzákényszerítették. Elhatározza, érvénytelenítteti házasságát, hogy minél előbb frigyre lépjen kedvesével, a márkival.

Ám amikor Girton hercege megérkezik, az egymást évtizedek óta nem látó házaspár egyre több időt kénytelen egymással eltölteni, s rádöbbennek, vonzódnak egymáshoz. Ám a herceg minél hamarabb vissza akar térni Görögországba, hogy tovább élhesse gondtalan, könnyelmű, aranyifjúi életét, s női aktjaival foglalkozhasson.

A hercegnőt kritikus szemmel figyeli leendő férje, aki minden erejével igyekszik megőrizni jövendőbelije ártatlanságát, s próbálja szigorúan távol tartani őt könnyűvérű, ledér barátnőitől, de legfőképpen a jóképű és minden szabályt felrúgó férjtől.

A szálak lady Troubridge vidéki kastélyában futnak össze, ahol a fülledt és erotikával terhelt levegő lassan mindenkit kiforgat önmagából…


 

Bolond szerelem

Lady Henrietta Maclellan távolról rajong London báli forgatagáért, amelyben neki, vidéki kisasszonyként még soha nem lehetett része. A kedves, segítőkész, szókimondó lányt mindenki szereti és félti környezetében: nem csupán árvasága miatt óvják őt, hanem életének tragikus titka miatt is. A lány önfeláldozóan elnyomja saját vágyait, hogy másokon segíthessen, még ha ez azzal is jár, hogy örökre lemond a szerelemről. Egészen addig a napig, amíg váratlanul két, hozzá hasonló árva gyerekbe botlik, akik nagyvárosi, piperkőc mostohabátyjukkal, Simon Darbyvel érkeztek a kisvárosba.

A férfi azért látogat el Wiltshire poros, unalmas városkájába, hogy nagynénje, Lady Rawlings otthonában vendégeskedjen elárvult kistestvéreivel, akiket örökbe fogadott, s hogy kinyomozza, vajon nagynénje valódi vagy csupán álterhességével készül-e őt kitúrni jogos örökségéből. Pedig Esme Rawlings ha akarná, sem tudná színlelni állapotát, amely a legsötétebb kétségbeesésbe taszítja őt, egészen addig a téli reggelig, amíg váratlanul szert nem tesz egy csodás kertészre.


 

Vad szerelem

Suttognak a háta mögött, bárhova is megy Lady Beatrix Lennox.

Három évvel korábban azzal keltette fel a figyelmet, hogy szenzációt keltett azzal, hogy egy félreérthetetlen, kompromittáló helyzetben kapták rajta. Most úgy tartják számon, mint aki nem fog férjhez menni, a családja egy sárkánynak nevezi, és Beatrix nem lát okot arra, hogy ne szerezze meg azt vagy akit ő akar.

És ő Stephen Fairfax-Lacy-t akarja, aki jóképű és Spade grófja. Beatrix, szemtelen javaslataival és ellenállhatatlanul érzéki allűrjeivel már nem is lehetne különbözőbb, mint egy gróf ideális jövendőbelije. De Beatrix megvadul, mert a gróf visszautasítja. A férfi nem akar szerelmi játékot játszani Lady Beatrix szabályai szerint. A nő lehet, hogy hozzá van szokva az ilyen röpke szívügyekhez, de ez hamarosan meg fog változni.


 

Csábító ajánlat



Helene, Godwin grófnője egykor szerelemből szökött meg a szülői házból az igen tekintélyes Lord Godwin oldalán, ám a házasság, annak minden momentuma valódi gyötrelemnek bizonyult a számára. Mindkét fél megsínylette a frigyet: rideg, merev emberekké lettek, és habár névleg továbbra is egy párt alkottak, mások oldalán igyekeztek örömet találni – sikertelenül.

A házaspárban mindössze egy közös vonás maradt: a zene szenvedélyes szeretete.

Helene úgy látja: megérett az idő a változásra és arra, hogy végre megtalálja a felhőtlen boldogságot. Ennek zálogát – barátnői példáját is látva – saját gyermeke születésében látja. A végletekig erényes, a férfiakat inkább taszító nőből vonzó asszonnyá avanzsál, az urak – még a legbefolyásosabbak és a hölgyek körében nagy hírnévnek örvendők is – a lábai előtt hevernek.

Várva várt szabadságában azonban nem tud kiteljesedni, a férje ugyanis nem hajlandó elválni, gyermekkel pedig nem kívánja őt megajándékozni. A patthelyzetből végül Lord Godwin egy szokatlan ajánlattal kínál kiutat a felesége számára. Helene-nek nincs más választása, mint hogy elfogadja azt. A kényszerhelyzet szülte bonyodalmak közepette a történések mindkettejük számára meglepő fordulatot vesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...