Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 9., péntek

Charlene Cross: Szerelem és Bosszú / Legendák lovagja


A rémülettől tágranyílt szemmel, szétzilált hajjal, lova sörényébe kapaszkodva menekül Kristiana Harcourt. Nyomában üldözőjével a kapzsi és vérszomjas McHugh-gel, atyja gyilkosával, s egyenesen az aranyszín szemű, daliás cigánylegény karjaiba hullik.

A cigány anyától született Chandler Logan — valójában Muircarn earlje — megmenti a lányt és cigány népénél találnak rejtekhelyet. Mindkettőjüket, szinte az első pillanattól kezdve, rabul ejti a vonzalom, amelyet azonban mindketten magukba fojtanak. Kristiana lázadozik a cigányok idegen és különös törvényei ellen, telve van kételyekkel a cigánylegény érzései iránt. Logan cselekedeteit, egyetlen egy eltökélt vágy irányítja, hogy bosszút álljon gyilkos mostohafivérén, s visszaszerezze ősi birtokát.

Amikor úgy tűnik, hogy szerelmük mégis beteljesedik, akkor szakítja el őket egymástól a gyűlölt Edward McHugh. Kristianát Muircarn várába hurcolja, s a szerencsétlen asszonynak, aki szerelmese gyermekét hordja a szíve alatt, már csak a szenvedés, a megaláztatás és halottnak hitt szerelme siratása marad.

Mígnem egy nap, két idegen harcos érkezik a várba…


 

– Ne tréfálj velem! Az életedet kockáztattad. Miért?
– Azért, Chandra, mert belédszerettem. Csókolj meg, és bebizonyítom.
A lány halkan felsikoltott, majd az ajkaik egymásra tapadtak. Mohón kóstolgatták a csók ízét. Alig volt több, mint egy hete, hogy utoljára vadul, és mégis édesen ölelték egymást, de most mégis egy örökkévalóságnak tűnt. Ajkuk és nyelvük incselkedve ingerelte egymást. Aleck annyira kívánta az imádott asszonyt, hogy szinte fájt.
– Szépségem, annyira hiányoztál. Feküdj ide mellém, hadd öleljelek át.
Chandra lopva kinézett a kunyhó ajtaján: kint már világosodott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...