Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 22., csütörtök

Julie Garwood: A becsület diadala / A jutalom / Álmaim hercege



Julie Garwood bestseller írónő édes bosszúból, izgalmas cselszövésekből és érzéki szerelemből szőtte újabb történetét. 

A viszályoktól hangos angol királyi udvarban Lady Madeline-nek el kell viselnie kegyetlen bátyja durvaságait.

Duncan, Wexton bárója az Adela húgát ért gyalázatot megtorlandó, Louddon erődje ellen vezeti harcosait. Hadizsákmányként foglyul ejti a szépséges Madelyne-t, akit magával hurcol.

De hamarosan megfogadja: élete árán is megvédi a lányt. Szerelmükért azonban ki kell állniuk…


 

Hódító Vilmos ragyogó londoni udvarában arra kényszerítik Nicolaat, a bájos szász foglyot, hogy férjet válasszon magának. Ő Royce-ot választja, a harcos bárót, akinek nyers viselkedése sem rejtheti el önzetlen és gyengéd szívét.

A leleményes, lázadó és ugyanakkor mérhetetlenül naiv fiatalasszony megfogadja, hogy dacára a férfi által keltett benne dúló érzelmi viharnak, betöri a bárót. A csatában kegyetlen és szenvedélyben tapasztalt Royce maga is megdöbben az őt elárasztó érzelmek mélységén, valahányszor átöleli elbűvölő hitvesét.

Az árulás fojtogató légkörében, miközben a szászok ármánykodnak normann hódítóik ellen, Royce és Nicolaa új és kincset érő szerelmét élvezi… ám az izzó szenvedélyt, kettejük kötelékét óriási veszély fenyegeti: a vér, a rokonság és a haza hívó szava.


 

Csak szeretett nagymamája, Lady Esther tudja, milyen szerencsétlenül érezte magát Taylor Stapleton, amikor a vőlegénye megszökött Taylor unokatestvérével, Jane-nel. Most az idős hölgy – London egyik leggazdagabb és leghatalmasabb úrnője – haldoklik. De előbb segít unokájának véghezvinni a szezon legnagyobb átverését.

Hogy elmeneküljön erkölcstelen nagybátyja gyámsága elől, Taylor feleségül megy a zord amerikai farmerhez, Lucas Rosshoz.

Lady Esther pénze lehetővé teszi Ross számára, hogy hazavigye legfiatalabb féltestvérét Montanába.

Taylornak is sürgető oka van Amerikába utazni… egy becses örökség, amelyről azonban nem beszél Lucasnak, mivel megegyeztek, hogy Bostonba érkezésük után mindketten a saját útjukat járják.

De jóképű férje elbeszélését hallgatva arról, miként telnek a napok Montanában,Taylor tervezgetni kezdi új életét. Számára a végtelen pusztaságokkal és gyönyörű hegyekkel borított Montana igazi paradicsomnak tűnik…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...