Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. október 22., csütörtök

Julie Garwood: Skót urak menyasszonyai 1-2.

A menyasszony


Julie Garwood legújabb romantikus regényében egy össze nem illő párt mutat be, akik azonban különböző társadalmi hátterük és természetük ellenére is megszeretik egymást.  A menyasszony a középkori Skócia csodálatos vad világába viszi el olvasóit. 

Alec Kincaid, a leghatalmasabb skót uraság a király parancsára nősülni kényszerül. Angol lányt kell elvennie. Jamison báró legkisebb lánya, Jamie a választottja. Attól a pillanattól, hogy először megpillantotta a büszke és gyönyörű angol lányt, felkavarodott benne valami kínzó vágy, hogy megérintse, kényeztesse, birtokolja… örökre. Jamie az a nő, aki pontosan megfelel egy rettenthetetlen harcos elvárásainak.

Ám a házastársi eskü kimondásakor Jamie titkos fogadalmat tesz: soha nem ajándékozza meg szerelmével a felföldi barbárt. A férfi képviseli mindazt, ami ellen a szíve lázad – vad, gőgös akarnok, akinek nyers, de vonzó külseje és csábító ölelése felperzseli a lány vérét. Mégis, amikor furcsa balesetek történnek, és lábra kap a pletyka, hogy Alec megölte első feleségét, valami ismeretlen, a vágynál is sokkal veszélyesebb erő készül legyőzni az ébredő szerelmet.


 

Az esküvő

 
Amikor az angol Haynesworth báró lánya, Lady Brenna megtudja, hogy apja egy tartós szövetség reményében egy felföldi nemesúrhoz, MacNare-hoz kívánja nőül adni, még nem sejti, hogy kalandos útja során egy másik férfi karjában köt ki… mégpedig annak feleségeként.

Connor MacAlister, a vad külsejű, nyers modorú, szűkszavú és hirtelen haragú földesúr esküdt ellensége MacNare-nak, s egy hosszú ideje tartó viszál részeként mintegy bosszantásképp elrabolja Brennát, s maga veszi feleségül. Hamarosan azonban rájön, hogy hibát követett el – újdonsült asszonya önfejű, makacs és határozott természete révén felborítja addigi megszokott életét…

A gyors és viharos esküvő után a romantikus érzületű és férje barbár felfogásán megütköző Brenna eltökéli, hogy kedvességével és odaadó viselkedésével megnyeri Connor szívét. Az ébredő kölcsönös vonzalmaknak azonban gátat szab a férfi komor családi tragédiája, s Brenna hamarosan pusztító klánviszályok közepében találja magát…

Julie Garwood A menyasszony című regényének folytatásával ismét a Skót-felföld tájaira kalauzolja el az olvasót, a Kincaid-klán történetéhez hasonlóan romantikus és cselekményes fordulatokkal jelenítva meg a MacAlisterek vérbosszújának izgalmas elbeszélését is.

1 megjegyzés:

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...